donderdag 25 augustus 2016

Moderne bloempot binnen

Koop nu bloempotten voor uw huis. Vind de nieuwste collectie. Alle bloempotten vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Ontdek ons unieke assortiment bloempotten.


Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Onze design bloembakken zijn van hoge kwaliteit, ideaal voor de decoratie van hotels, kantoren, restaurants en natuurlijk tuin en terras. Moderne bloempotten voor binnen en buiten van hard kunststof met een duurzame, UV-bestendige lak.


Lechuza is een geavanceerd totaalconcept waarbij bewateringssystemen en binnenbakken voor zowel hydro- als grondplanten feilloos op elkaar aansluiten. Bijvoorbeeld bloempotten , tuingereedschap of vogelhuisjes. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.


Moderne bloempot binnen

Creëer eenheid en afwisseling in je huis door dezelfde bloempotten te kopen in verschillende afmetingen. Zet ze dicht bij elkaar voor een jungle-effect of maak gebruik van de ruimte die je hebt. Breng wat groen in je interieur met deze toffe hangende bloempot van het trendy Deense merk Madam Stoltz. De bloempot is gemaakt van metaal in een crème kleur met een jute hanger.


Met een diameter van centimeter is er genoeg plek voor jouw plant. Hang hem in de woonkamer of. Grote bloempotten en kleine bloempotten in dezelfde kleurstellingen combineren erg mooi, maar ook plantenpotten van verschillende materialen kunnen erg goed samen gaan!


Moderne bloempot binnen

Bij Intratuin vind je altijd de nieuwste collecties bloempotten en plantenpotten. Zo ook de nieuwste collectie plantenbakken. Wij willen daaruit graag de Conique bloempotten voorstellen. Deze ontwerpen behoren tot de lijn ´Collectie´ die bestaat uit objecten die decoreren zonder overweldigend in de ruimte aanwezig te zijn. De konisch gevormde Conique kun je zowel binnen als buiten plaatsen.


De hoekige vormen zorgen voor een uiterlijk van een moderne sculptuur, terwijl de natuurlijke oxidatie van het metaal voor een rustieke stijl zorgt. Ook zo dol op groen in huis? Laat jouw favoriete plantjes stralen in een mooie bloempot voor binnen. Op fonQ vind je een groot aanbod met talloze soorten en maten. Ruim assortiment online bestellen!


Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Een mooie bloempot laat een plant natuurlijk extra goed uitkomen! Voortdurend zijn wij op zoek naar de laatste trends in design en materialen. Over het algemeen wordt gezegd dat een bloempot voor planten binnen is, dus voor mooie kamerplanten, en dat een plantenpot of plantenbak voor buiten is.


Bloempotten zijn een onmisbare sfeermaker. Vaak zijn plantenpotten ook groter dan potten voor binnen. Heb je bijvoorbeeld kamerplanten en wil je die als accessoire in je woonkamer zetten, dan kies je bloempotten voor die kamerplant. Terracotta bloempotten zijn rood gebakken aardewerken potten van klei. De potten zijn stevig en kunnen zowel binnen als buiten staan.


Deze potten zijn niet bewerkt met een andere kleur. Let op: plantenpotten voor binnen in huis kun je niet zomaar buiten zetten, omdat overtollig water niet weg kan. De charmante bloempot IRIS maakt je interieur mooier. De ronde bloempot is gemaakt van keramiek en geglazuurd.


Omdat de bloempotten uit de serie IRIS met de hand worden gemaakt, lijkt er geen pot op de andere. Deze trend wint aan populariteit en wij begrijpen wel waarom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts