woensdag 10 augustus 2016

Letterbak vtwonen xl

Q is de online woonwinkel boordevol inspiratie om mooi te wonen. Xl verkrijgbaar vanaf €796. Het is Sale bij de Bijenkorf! Perfect voor de kinderkamer is natuurlijk de vtwonen kidsletterbak. In de shop van vtwonen vind je een overzicht van de mooiste letterbakken die te koop zijn!


Op de foto zie de XL uit de vtwonen collectie. Deze is gemaakt van massief grenen en gespoten in het wit. De letterbak was van origine alleen bedoeld voor kinderen. Nu is er gelukkig een XL versie en kunnen wij -volwassenen- er onze eigen verzameling in kwijt. Wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.


Deze XL letterbak uit de juniorcollectie van vtwonen heeft grote en kleine vakken, ideaal voor het tentoonstellen van diverse accessoires. Een extra grote letterbak voor de kleintjes, hoe leuk? De grenen letterbak heeft grote en kleine vakken. Deze Vtwonen letterbak xl wit is niet alleen mooi maar ook heel multifunctioneel. In deze bak kun je je verzameling kwijt.


Je kunt de letterbak op een kast of bureau zetten en je meest dierbare woonaccessoires of andere items een prachtig podium in de letterbak geven. Wandmontage is ook een optie voor de letterbak. Je maakt deze letterbak -de-luxe in een paar uurtjes zelf. Onze timmerman deed er twee uur over de letterbak maken. Wat je nodigt hebt is een plaat underlayment, balken en schroeven.


Maak het jezelf gemakkelijk en laat de balken op maat zagen in de bouwmarkt. Daarna is het alleen nog een kwestie van schroeven en afwerken. VTwonen bij Smulderstextiel. Kies uit 5producten vanaf € 99.


Klantwaardering Bestel online! Deze letterbak is van het merk vtwonen. Massief grenen Vt Wonen letterbak XL waarin je al het speelgoe knuffels e. Dit artikel wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie. Naast zelf maken kun je natuurlijk ook letterbakken kopen.


Bij Basiclabel kun je onze eigen vtwonen XL letterbak kopen. Hij is ook leuk voor in de kinderkamer. Je kinderen kunnen daar alles wat ze verzamelen en mooi speelgoed in uitstallen.


Letterbak vtwonen xl

Grote en kleine vakken in de nieuwe letterbak van vtwonen. Alles wat je lief is presenteer je in deze grijze massief grenen letterbak. Stel je mooiste spulletjes tentoon in deze fraaie letterbak.


Zo kun je uren kijken naar je favoriete spulletjes. Waar je de letterbak ook zou willen gebruiken, hij staat overal wel mooi. Je kunt deze letterbak op verschillende manieren gebruiken in huis, de mogelijkheden zijn eindeloos!


Letterbak vtwonen xl

VT Wonen - letterbak XL wit. Wil je deze letterbak in het echt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts