maandag 22 augustus 2016

Mooie landelijke interieurs

Kom in contact voor Gratis Interieuradvies! Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? De grootste vacaturesite voor de bouw. Landelijke interieurs van Het Woonhuis. Precies, en daarom laten we u graag binnenkijken bij een aantal van onze klanten.


Mooie landelijke interieurs

Om wooninspiratie en nieuwe ideeën op te doen. Onder een kleedje met een goed boek of een romantische film kijken. In een landelijk interieur staat samenzijn centraal en kun je extra genieten van al het moois met je gezin. De warme uitstraling en robuuste materialen van een landelijk interieur zijn tijdloos en eindeloos. Veel landelijke interieurs worden voorzien van een echte houten vloer, wat direct een bepaalde rustieke toon neerzet.


Daarnaast wordt hout gebruikt voor tafels, stoelen en kasten. Hierbij wordt zowel onbewerkt als bewerkt hout gebruikt. De boomstamtafel bijvoorbeeld is een mooie toevoeging op een landelijk interieur. De mooiste binnenkijkers en projecten van architecten, interieurarchitecten en tuinarchitecten.


Inspiratie door realisatie met een moderne, klassieke of landelijke woonstijl. Mooie interieurs zorgen ervoor dat je je thuis voelt in je eigen huis. Zonder een mooi interieur kun je je.


De gezellige landelijke stijl van wonen is tegenwoordig erg populair. Behalve grijstinten en andere warme aardetinten mag er ook wel een kleur uitspringen in het landelijke interieur van je woonkamer. Kies je bijvoorbeeld voor een bos bloemen in een mooie oude kruik dan zorg je ervoor dat de hele kamer er van opfleurt.


Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en budget kan je heel wat richtingen uit met een landelijke inrichting. Sommigen houden het graag klassiek terwijl anderen dan weer houden van een modern landelijk interieur. Hierdoor zijn wij een van de meest volledige landelijke en industriele woonwinkels van heel Nederland zijn! Ga nu ook landelijk en stoer wonen, en laat je adviseren!


Het bedrijf begon met een antiekwinkel waar antieke meubels en woonaccessoires verkocht werden. Het bleek een succes en binnen een aantal jaar openden verschillende nieuwe antiekwinkels hun. Wil je de landelijke stijl terug brengen in je interieur ? Begin dan met een aantal landelijke woonaccessoires of eetstoelen in landelijke stijl. Met een leuk plaid of sierkussen maak je de bank helemaal af!


Met een landelijke inrichting creëer je de rust en sfeer van het platteland. Hoewel de landelijke stijl geïnspireerd is op het plattelan is dit interieur tegenwoordig juist ook erg populair in stadswoningen. Een mooie manier om rust en ontspanning te creëren in een druk leven.


Klassieke en landelijke inrichtingen hebben veel overeenkomsten. Voor alle liefhebbers van de landelijke interieur stijl, hebben we vandaag een hele mooie keuken in petto. Een super mooie keuken, die ontworpen is door het Engelse Plain English. Hoewel het een echte rustieke landelijke keuken is, zullen ongetwijfeld ook niet-liefhebbers van landelijke interieurs deze keuken geweldig vinden.


Het is nog altijd een hardnekkig vooroordeel dat landelijke woningen vooral grijs en beige moeten zijn. In het verleden hebben we al meermaals bewezen dat dat allerminst zo is. Om dat te bewijzen, doken we in ons archief. We zochten en vonden tien inspirerende voorbeelden van kleur in een landelijk interieur. Binnenkijken bij de meest inspirerende interieurs.


In deze rubriek vind je heel wat spannende en boeiende interieurs. Van landelijke tot strakke, moderne of minimalistische woningen: hier vind je je gading. Bij Tinello staan we voor vakmanschap. Kom langs in onze showroom, laat je adviseren en stel je droomkeuken samen.


Mooie landelijke interieurs

Je vindt ons in Kaatsheuvel en Hilversum. Houten vloerdelen passen weliswaar in vrijwel elk interieur , maar om een uniforme en krasvrije look te behouden dienen ze wel regelmatig opnieuw geverfd of vernist te worden. Vloerbedekking is doorgaans dan weer gemakkelijker te vervangen, maar juist gevoeliger voor vlekken en verkleuringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts