donderdag 25 augustus 2016

Glazen potjes verven

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Glazen potjes verven

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Flessen zorgen niet alleen voor leuke decoratie in huis maar het is ook een leuke manier om creatief bezig te zijn. Glitter Lighted Wine Bottle, Wine Bottle Lamp, Bar Light.


Glazen flessen, in alle soorten en maten – Spuitverf (bijv. Spuitverf glans – gebroken wit van de HEMA € 95. De verf is geschikt voor binnen en buiten) – Oude kranten. Je kunt ook kiezen voor glasverf. Dit wordt vaak aan de binnenkant van de fles aangebracht en geeft ook een heel leuk effect.


Na een vakantie in het mooie Kusadasi hadden we enorme voorraden Turkse thee en leek het me een leuk idee om dit te bewaren in vrolijk gekleurde potjes. Ik heb een klein potje en een wat groter potje gekozen omdat dit mooier is qua compositie. Maar alles is natuurlijk mogelijk. De glazen potjes moet je voor het aanbrengen van de verf vetvrij maken. Ik heb een hartje uitgeknipt en deze op het potje geplakt met een stukje dubbelzijdig tape.


Glazen potjes verven

Laat de potjes na het verven uiteraard even drogen. Om mooie voorraadpotjes te maken kun je met schoolbordverf een ‘etiket’ op het glas verven. Op deze zwarte verf kan je met lichtgekleurd krijt gemakkelijk schrijven wat voor krui thee of plantje in het potje zit.


Ik beplak met mijn klas glazen potjes met andere stukjes gekleurd glas. Voor bijvoorbeeld moederdag of kerst. Als de potjes beplakt zijn en de lijm is droog, smeren ze er tegelvoegsel tussen. Vanuit de winkel is dit wit, maar met een beetje verf heeft het al snel een gezellig kleurtje.


In dit artikel: Glas verven met watervaste verf Glas verven met lijm Bronnen. Helder glas kan worden geverf zodat het eruit ziet als verbleekt zeeglas. Of je nu blauwe voorraadpotten of kleurrijke verlichting wilt maken, het verven van een glazen oppervlak vergt slechts een paar benodigdheden, enkele minuten werkt en wat extra droogtijd. Net als alle verfsoorten is ook glasverf verkrijgbaar in twee varianten: op water- en op oliebasis. Verven op glas is erg leuk, omdat glas een geweldige ondergrond is, aangezien het oppervlak glad is, prachtig het.


Op glas hecht maar weinig verf. Je kan met acryl er wel op verfen, maar dan moet voorzichtig, na zeer goed ontvetten. Vervolgens zal je als die verf droog is nog een fixeerlaag aanbrengen, anders wrijfe je het er gewoon weer af.


Glas en verf kan een lastige combi zijn. Ik las ergens dat iemand een beetje verf in een potje deed en het potje ronddraaide. Daarna lit ze overtollige verf er weer uitlopen.


Na het drogen herhaalde ze dit nog een paar keer tot de verf mooi gedekt was. Helaas stond er niet bij welke verf ze gebruikte. Zolang je het niet als drinkglas gebruikt is het prima, maar als je bijvoorbeeld een waxinelichtje leuk wilt versieren met verf kan je volgens mij ook wel ‘gewone’ verf gebruiken.


Glazen potjes verven

Bij sommige soorten glasverf dien je het glas nadat je het hebt beschilderd nog even in de oven te bakken, maar daar staat niks over beschreven in de beschrijving. Het water kan de verf aan de binnenkant namelijk beschadigen. Verf ze dan aan de buitenkant.


Kies de kleuren waar jij blij van wordt en die mooi passen bij de rest van je interieur. Nadat je bezig bent geweest met de glazen flessen verven , moet je ze goed laten drogen. Vind de beste selectie glazen potjes verven fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit glazen potjes verven voor de dutch luidspreker markt bij. Schilderen op glas kan met verschillende materialen, maar ook met goedkope verf. Er zijn in de handel verschillende materialen te koop om te schilderen op glas.


Glasverf, glas en porselein pennen en nog wat ander mogelijkheden. Dit is goedkoper en heb je misschien zelfs wel in huis. Glasschilderen en glas etsen zijn simpele manieren om prachtige glazen decoratieve of artistieke creaties te maken en oud glaswerk op te pimpen.


Zelfs een fles, een oude glazen vaas of jampotje kan een klein kunstwerkje worden. Webshop met zowel kleine als grote glazen potjes en flessen. Bent u op zoek naar een groothandel waar u kleine glazen potjes en flessen kunt bestellen?


Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Glazenflessenenpotten is waar u moet zijn. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan glazen flessen, potten en sluitingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts