woensdag 31 augustus 2016

Difrax isolerende flessentas

Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Bestel bij koopjesdrogisterij. Haal vandaag nog die flessentassen in huis. Uw Favoriete Producten van Difrax, Morgen bij u Geleverd.

Kwalitatieve Producten, Gratis Gelever Gemakkelijke Betaling. De tas is ook te gebruiken om dranken koel te houden. Bij Baby-Dump staan we graag voor je klaar.


Heb je een vraag, neem dan contact met ons op. De Isoleertas is bekleed met een speciale isolerende folie, deze folie houdt voeding niet alleen warm, maar kan ook gebruikt worden om dranken koel te houden. Zo blijft flesvoeding of borstvoeding in de babyfles ook onderweg uur warm!


Hij is te gebruiken voor het koel houden van fles- of borstvoeding.

Zo blijft ook onderweg de babymelk of borstvoeding in de babyfles uur warm. Ook te gebruiken voor het koel houden van flesvoeding. Met lange ritssluiting zodat je de flessentas ver kunt openen.


Hierdoor blijft de fles ruim uur warm. Fles wordt er niet bijgeleverd). Dit betreft een assorti artikel, je ontvangt een van de getoonde kleuren. De meest gebruikte fopspenen, best geaccepteerde babyfles en flessenspenen van Nederland.


Bekijk het volledige assortiment. Flessentassen tegen lage prijzen. Deze tas is niet alleen ideaal voor onderweg, dankzij de gouden kleur z. Voor 17:uur bestel zelfde dag verzonden. Uitstekende service Deskundig.


Er zijn geen winkels gevonden en de laagste prijs is €. De isoleertas is voorzien van een stevige hengsel met klittenband. Difrax Isolerende flessentas goud (per stuk). Zo kun je de tas bevestigen aan bijvoorbeeld de kinderwagen.

Daardoor blijft de inhoud van de babyfles tot uur op de juiste temperatuur. Dankzij de folie aan de binnenkant blijft zowel warme als koude flesvoeding tot uur lang op temperatuur. De tas kan aan de kinderwagen gehangen worden, dankzij het stevige hengsel met klittenband.


De fles blijft ruim uur warm. Koop hem snel bij onze partner webshops. Uw online apotheek en hulpmiddelen met persoonlijke service! Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd Doorgaan naar betalen. Deze kunnen niet gekozen of gegarandeerd worden.


Isoleertas voor babyfles - Gold JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Ontdek vandaag nog de eenvoud van online shoppen en ervaar hoe makkelijk je nu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts