maandag 15 augustus 2016

Grijze trapmatten

Ruime keuze vanaf €per stuk. Alle trapmatten vind je op beslist. Bestel simpel jouw kleden online. Ontdek assortiment Trapmatten. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Grijze trapmatten

Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Ook voor trendy trapbekleding in zwart en grijs bent u bij ons aan het juiste adres! Ruim aanbod trapmatten in diverse kleuren en designs.


Gratis verzending dagen bedenktijd Veilig. De elite trapmatten zijn gemaakt van 1 polyamide garen en is gestukverfd. Dit betekend dat het tapijt eerst wit van de fabriek komt en later geverfd wordt. Hierdoor zijn er vele mogelijkheden om de trapmatten heldere moderne kleuren mee te geven, zoals deze licht grijze trapmatten. In de meeste gevallen worden de trapmatten dezelfde dag nog verstuurd.


Grijze trapmatten

Wij leveren trapmatten voor ieder interieur: naast zwarte en grijze trapmatten vindt u bij ons bijvoorbeeld rode en ook bruine trapmatten. Trapmat Sunshinestep heeft een zelfklevende plakstrip en is hierdoor eenvoudig te monteren. De halve maan heeft een grijze kleur en past vrijwel in ieder interieur.


Met deze trapbekleding geef je de trap direct een sfeervolle uitstraling. Erg mooie trapmatten met een grijze kleur. Deze trapmatten zijn zeer eenvoudig te installeren middels de al vooraf aangebrachte dubbelzijdige tape.


Grijze trapmatten

U plakt de trapmatten op de trap en u bent klaar, binnen enkele minuten kunt. De voordeligste online én offline! Deze grijze Riva trapmatten kenmerkt zich door het eenvoudig op maat kunnen snijden van de trapmat zodat ook een niet gangbare trap voorzien kan worden van een. Trapmatten sets zorgen voor een aangenaam en zacht gevoel aan je voeten.


Bovendien zijn het ook goede geluidsdempers en zullen je buren je dankbaar zijn voor het bevestigen van deze trapmatten. De trapmat komt in een effen licht grijze kleur. Fraaie antislip trapmaantjes in grijs met licht spikkeltje. Trapmat Bergamo heeft een uitstekende kwaliteit en is goed vuil- en vochtbestendig. Een trapmat gemaakt van tapijt met een polyamide 6. Donker grijze hoogpolige trapmatten.


De mat geeft je trap een luxe uitstraling. Bovendien voorziet de trapmat je trap van meer grip, waardoor je niet uitglijdt. Zo geniet je binnen korte tijd van een geheel nieuwe look van je trap.


Online alle trapmatten bekijken en de mooiste online kopen Op onze website kun je lekker van achter je computer alle trapmatten bekijken, die we hebben. We hebben ze netjes bij elkaar gezet voor je. En heb je een trap met niet gangbare treden? Kies dan jouw trapmaantjes uit de trapmatten , die gemakkelijk op maat te snijden zijn.


Daarnaast zijn ze de ideale oplossing voor beschadigde trappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts