donderdag 18 augustus 2016

Wedgwood porselein

Bekijk de nieuwe collectie van Wedgwood online bij de Bijenkorf. Het grootste assortiment Servies van Wedgwood vindt u bij Anna Servies. Creëer de juiste sfeer aan uw dinertafel met de originele serviezen van Wedgwood. Wilt u graag servies van Wedgwood kopen? U kunt veilig achteraf te betalen en eenvoudig retourneren.


Daarom bent u bij Woldring op de juiste plek om Wedgwood.

Wanneer je een willekeurig persoon vraagt om een serviezen merk te noemen, dan is de kans groot dat Wedgwood genoemd zal worden. Van oudsher is Wedgwood vooral bekend om haar aardewerk serviezen. Het servies Edme is een klassieker en in vele Nederlandse huishoudens te vinden.


Vier zeer luxe wedgwood moccakopjes en schotels ongebruikt en enkel voor sier gestaan. Wedgwood is een Brits bedrijf dat zich specialiseert in aardewerk en porselein. Ondanks dat Wedgwood servies ontzettend Engels is, worden steeds meer beroemde internationale ontwerpers ingehuurd om Wedgwood modern te houden.


De geschiedenis van porselein van Wedgwood Voor veel mensen is de naam Wedgwood synoniem aan porselein. Toch is Wedgwood niet de enige producent van mooi porseleinen serviesgoed.

Het complete assortiment luxe serviessets is ontworpen door met name Wedgwood , Vera Wang en Jasper Conran. De serviezen variëren van puur wit, fijn porselein of roomkleurig aardewerk tot expressieve dessins met bloemen, prints en sprekende kleuren. WEDGWOOD Wedgwood heeft een wereldwijde naamsbekendheid als producent van de Queensware serviezen, vazen en cadeau-artikelen. Zijn uitvindingen en innovatieve geest verworven hem wereldwijd waardering en navolging.


Wie Wedgwood zegt, zegt Wedgwood Edme. Al jarenlang is het merk Wedgwood verworven met het servies van Wedgwood Edme. Door de romige crème kleur van Wedgwood Edme past het servies bij elke tafelsetting. Het brede assortiment wordt gekenmerkt door hoogwaardige en exclusieve materialen met veel verschillende patronen en series. Zij hebben het vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan.


Ben je helemaal hierheen gescrolld om over blauw wedgwood te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene blauw wedgwood materiaal is keramiek. De officiële naam luidt strikt genomen Josiah Wedgwood and Sons.


Serviesdelen van het beroemde Engelse kwaliteitsmerk Wedgwood in zowel porselein als aardewerk. Van losse onderdelen tot complete koffie-, thee- en. Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen.


Kies uit 1producten vanaf € 40.

Klassiek porselein voor op tafel. Al bij het zien van deze elegante porseleincollectie heb je zin in een high tea in de tuin. De subtiele details weerspiegelen de typische Britse charme en dit servies is sowieso de eerste keuze voor speciale gelegenheden.


Voor jouw eigen high tea vind je hier ook aromatische theeën. Josiah groeide op met een talent voor wetenschap, kunst en technologie, welke hij gebruikte om een aardewerkfabriek op te zetten. Vind de beste selectie wedgwood porselein fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit wedgwood porselein voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Dit wit porseleinen Wedgwood Wild Strawberry servies heeft een prachtig reliëf. Op dit in Engeland ontworpen en vervaardigd servies springen de kleuren van al je heerlijke gerechten eruit. Ook fijn, het mag gewoon in de vaatwasser! Blokker heeft een uitgebreid assortiment aan servies van verschillende bekende merken.


Royal Doulton biedt leuke en vrolijk gekleurde serviessets, borden, schalen en nog meer aan, die modern en eigentijds zijn. Porselein is een Chinese uitvinding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts