donderdag 25 augustus 2016

Fluorescerende stift

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Markers of markeerstiften gebruik je om zaken te markeren, bijvoorbeeld als je aan het studeren bent. Uitwisbare stiften gebruik je voor het schrijven op een whiteboard of glassboard.


Een permanente stift is geschikt voor alle oppervlakken om dingen te markeren of tekenen, maar je kunt datgene uiteraard niet meer wissen. Als je een whiteboard gebruikt, dan is het ook handig om extra whiteboard markers te hebben. Voor als bijvoorbeeld de bijgeleverde stiften opraken, of als je graag reserve stiften achter de hand wilt hebben.

Ook vind je bij HEMA whiteboard stiften in verschillende kleuren, dat kan heel bruikbaar zijn bij presentaties of tekeningen. Fluorescerende Marker Pennen merken. Vind de beste selectie fluorescerende stift fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit fluorescerende stift voor de dutch luidspreker markt bij. Detecteerbare highlight marker van Detectamet met klik-systeem, pocketclip, ronde punt en voorzien van fluorescerende gele inkt.


Geschikt voor HACCP regelgeving en vervaardigd van metaal detecteerbaar polymeer. Volledig zichtbaar bij röntgen- en metaaldetectie en de vulling is voorzien van niet-giftige inkt. De tl-lamp en de spaarlamp zijn beide opgebouwd uit een buis.


De buis is aan de binnenkant bekleed met een fluorescerende stof. De buis zelf is gevuld met het edelgas argon of krypton, of natuurlijk een mengsel van deze twee.

Aan beide kanten van de buis zit een elektrode. Tussen de twee elektrodes vindt gasontlading plaats. Hierbij zijn de bankbiljetten voorzien van fluorescerende stoffen, die met behulp van een uv-lamp zichtbaar kunnen worden gemaakt. Verder worden fluorescerende kleuren gebruikt in kleding die in het verkeer moet opvallen (de oranje vesten van wegwerkers), en in gele, groene en oranje stiften om tekst te markeren.


Het behoort tot de groep der xanthenen. De zuivere stof komt voor als een donkerrood poeder, dat vrijwel onoplosbaar is in water. Het is een zwak organisch zuur, dat met een base gemakkelijk een goed oplosbaar zout vormt. Het dinatriumzout van fluoresceïne wordt uranine. Fluostift is standaardtaal in België.


Standaardtaal in het hele taalgebied zijn markeerstift, marker en fluorescerende stift. In de standaardtaal in België wordt ook vaak fluostift gebruikt. Een (brede) viltstift in een fluorescerende kleur, waarmee men de belangrijkste passages in een tekst kan markeren, wordt in België een fluostift genoemd.


Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. STABILO Pen Neon Viltstiften - Etui stuks. Hoge kwaliteit viltstift met intense kleuren. Inhoud etui neon kleuren van de Pen viltstift. Zoek fluorescerende verf op in een hobbywinkel.


Kies voor temperaverf of een verf op waterbasis, zodat deze zich met het water zal vermengen.

Je kunt zelfs glow-in-the-dark-verf kopen voor een nog sterker effect. Net zoals met markeerstiften, zullen alle neonkleuren goed werken. Citroengeel en limoengroen werken echter het beste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts