maandag 8 augustus 2016

Biegert en funk

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Welkom bij de Funke ICT winkel. Bespaar tot wel via kiesproduct. U leest de tijd in woorden in plaats van in cijfers.

Dit kan in het Nederlands en Engels. De QlockTwo klok heeft geen wijzers en ook geen wijzerplaat. Afhankelijk van de tijd lichten verschillende woorden op, zodat de tijd te lezen is. Als Armbanduhr fürs Handgelenk.


QLOCKTWO inszeniert den Moment. Meer over Biegert en Funk. Biegert en Funk hebben hun producten zo ontwikkeld dat deze zowel staand als aan de muur gebruikt kunnen worden.

Ook zijn er verschillende kleuren en versies van de klok. Het prachtige minimalistische ontwerp van de Qlocktwo van Marco Biegert en Andreas Funk is een doorslaand succes. Reddot Award heeft gewonnen. We kennen de klokken ook wel als de unieke woordklokken die met zinnen de tijd aan weten te geven.


Elke minuten verandert de zin en elke minuut wordt aangegeven door een lichtpuntje in een van de hoeken. A design clock for every room. Time is indicated on this purist watch as readable text, turning it into a statement: It is half past nine.


The square watch face has a uniform grid of 1letters. De Qlocktwo wandklok wordt standaard geleverd met decoratieve katoenen stroomkabels. Als tieners was het duo al gefascineerd door het aspect tijd. Naast hun ontwerpbureau ontwikkelden Biegert en Funk verschillende productconcepten, ideeën die uiteindelijk leidden tot de ontwikkeling van Qlocktwo. Met het opzetten van de productie van deze klok in een oude juwelenfabriek ging een lang verwachte droom in vervulling: het produceren van een eigen ontwerp.


De Duitse ontwerpers zijn zéér succesvol met het ontwerp van deze design klok. Zij hebben hiermee diverse prijzen gewonnen, waaronder the red dot award. Klein of groot, kleurrijk en minimalistisch.


De klok is twee keer zo groot als de variant Qlocktwo Classic.

De weergave van de klok is in verlichte woorden d. Wilt u meer informatie over Biegert en Funk Qlocktwo accesoires ? Het lichaam is in witgelakt hout, de frontplaat bestaat uit roestvrij staal in diverse kleuren en is eenvoudig te verwisselen door middel van magneten. Qable oranje voor Qlocktwo origineel. De Qlocktwo Classic Klok van Marco Biegert en Andreas Funk is een unieke klok waarbij de tijd in woorden wordt weergegeven op het display, in plaats van door cijfers en wijzers. Iedere vijf minuten verandert de weergave om de tijd zo nauwkeurig mogelijk aan te geven.


De lichtpuntjes in de hoeken van de klok geven de tussenliggende minuten weer. De klok maakt verbinding met de atoomklok in Frankfurt waardoor hij altijd de juiste tijd toont.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts