maandag 15 augustus 2016

Glas en lood ramen

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag bestel morgen in huis.

Oude glas in loodramen met en zonder kozijn. Oude ramen ook half ronde ramen en ramen met roede verdeling. De glas in lood ramen worden zo gemaakt dat ze perfect passen bij uw interieur en smaak. Op deze manier is het altijd passend bij uw interieur.


Glas in lood ramen op maat. Glasatelier Edelglas is inmiddels jarenlang gespecialiseerd in het maken van prachtige glas in lood producten, zoals glas in lood ramen en glas in lood deuren. Daarnaast zie je steeds vaker toepassingen van glas in lood ramen als voorzetraam, raamhanger, paneel of wanddecoratie, waarbij de functie puur decoratief is en isolatie dus niet langer van belang is.

GL3kleine glas in lood raam mat stuks. Onze glas -in- lood - ramen in Assen. Klikken op de kleine afbeeldingen opent een nieuwe pagina met een grote afbeelding en de beschrijving van het raam.


Moderne glas in lood ramen hebben betrekking op huizen of bedrijfspanden. Van glas in lood ramen , voorzetramen, panelen en kerkramen tot glas in lood deuren, en suite deuren, schuifdeuren en klapdeuren tot gebrandschilderd glas in lood. Wij bieden complete kamer en suite schuifdeuren met glas in lood en ombouw, maar ook voor kleine panelen, bovenlichten of voorzetramen kun je bij ons terecht. Om condens en warmteverlies bij uw glas -in- lood te verminderen, kunt u deze ramen laten isoleren.


Kans op condensatie tussen het glas -in- lood en het isolatieglas blijft aanwezig, maar is door het geventileerd op te stellen tot een minimum te beperken. Bekijk de mogelijkheden op de website. Bovendien kan het glas -in- lood altijd eenvoudig worden uitgenomen om het schoon te maken. Grotere ramen bestaan doorgaans uit meerdere deelramen. Deze deelramen beschikken dan elk over een eigen sponning die tezamen het gehele raam vormen (zie de foto).


Om de uitstraling van glas in lood te combineren met een goede warmte-isolatie is het mogelijk glas in lood te monteren in dubbel glas. En niet zelden zijn de glas -in- lood ramen door de eigenaren zelf ontworpen. Geniet van het licht en de sfeer die glas in lood aan je woning geeft.

Het was nog nooit zo eenvoudig om glas in lood ramen veilig verpakt voor je deur gebracht te krijgen. Bestel online en wij vervaardigen jouw glas in lood raam direct op ambachtelijke wijze, volledig op jouw maat. Glasmaat dubbel glas 3x 1cm.


Opnieuw in het lood gezet en in dubbel glas. Vaak worden de kamer-ensuite deuren van vroeger weer teruggeplaatst in een huis waar ze ooit weg waren. Ik maak dan ook veel nieuwe glas in lood kamerdeuren voor nieuwe en bestaande woningen.


Ook is het soms noodzakelijk om bestaand glas in lood te restaureren en weer terug te berengen in de oude glorie. Foka is de specialist op het gebied van Tiffany en glas -in- lood. In onze winkel in Noord-Brabant hebben wij heel veel op voorraad maar ook als u liever een speciaal op maat gemaakt item wenst denken wij met u mee. Het is zelfs absoluut verboden door de Rijksdienst voor Monumentenzorg.


Uiteraard kunt u uw bestaande glas in lood ramen ook voorzien van voor- of achterzetramen. Dit geeft wel niet dezelfde waardes als een glas in lood raam in isolatieglas. Maar geeft wel meer comfort en is aanmerkelijk voordeliger!


Wilt u isolatieglas met glas in lood , klik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts