woensdag 31 augustus 2016

Nano coating autolak

Now welcoming papers on nanomaterials to Scientific Reports, a Nature Research Journal. Review our publication policies. Editorial, publishing, peer-review. Nano Coating prijzen vergelijken.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Met een nano coating wordt een auto of ander voertuig als fiets of motor optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Het speciale kenmerk van een zogenoemde nano coating auto zijn diens water- en vuilafstotende eigenschappen – maar dit is enkel het topje van de ijsberg! Het aanbrengen van een nano coating over de autolak is wel iets lastiger. Als je dit zelf wilt aanbrengen moet je ontzettend voorzichtig zijn, één vuiltje en de coating kan al een sterk gereduceerde werking van je nano coating effect zijn en de basis waarmee je begint is al “vervuilt” zijn let hiermee dus goed op.


Een verzorgingsproduct voor de lange-termijn is lakverzegeling. Hier is dus geen sprake van een extra laag, maar wordt het onderdeel van de autolak. Wilt u meer weten over onze complete automotive coatings , klik dan hier.


Nano coating autolak

Eén keer behandelen en de panelen blijven een zeer lange tijd brandschoon. Hiermee stijgt de energieopbrengst dus drastisch en je verdient het flesje coating zeer snel terug. Om je douche kalkvrij te houden kun je de gladde delen inwrijven met de Protec 2nano coating.


Eigenlijk is de werking zeer simpel. Wilt u uw auto laten beschermen met een nano coating , dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen uw autolak , textiel, kunststof, autoruiten beschermen met nano coating , kortom de hele auto kan ermee beschermt worden!


Een coating zorgt ervoor dat uw auto waterafstoten zelfreinigen slag en stootvastheid is. In principe zijn de glas coating en keramische coating beiden een keramische coating , deze zijn in essentie beiden gemaakt van hetzelfde bestandsdeel als glas. Het verschil wat er echter in zit is dat de glascoating gebruik maakt van andere oplosmiddelen en meer verdund is dan keramische coating. Keramische coating is minder vloeibaar. Het vuil “hecht” als het ware minder goed aan de lamellenstof.


Welkom op de site van Nanocoatshop. Wij verkopen producten gemaakt met nano deeltjes die uw producten, objecten en waardevolle spullen beschermen tegen vuil en vocht. De nanolaag die aangebracht is door onze producten verzegelt het oppervlakte, waardoor vocht en vuil nauwelijks meer aan het behandelde oppervlak blijft zitten. Wil je je lakbescherming overigens helemaal naar het volgende niveau tellen, dan is de nano - coating die de Technische Universiteit Eindhoven deze week naar buiten bracht wellicht iets.


Nano coating autolak

Hiermee schijnt slechts een regenbui je auto al schoon te maken. Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Vind nano coating het nu op Kensaq. De coating is speciaal ontwikkeld voor gesloten ondergronden en.


Ja, de nano - coating moet voordat schade wordt hersteld geheel worden verwijderd. Indien dit niet gebeurt, heeft de nieuwe aan te brengen laklaag nauwelijks tot geen aanhechting. Deze coatings zorgen ervoor dat water zo van uw ramen en lak afrolt en vuil veel makkelijker te verwijderen is. Verkrijgbaar in sprayvorm en vloeistofkits (particulier), verwerkt in het glas (fabricage), of vloeibaar (garage).


Opti-Coat nano coating voor de auto beschermt echter ook tegen alledaagse vervuiling die de autolak kunnen aantasen, zoals vogelpoep en zure regen. De reden waarom onze auto nano coating zo goed werkt is omdat de prepolymeer een microscopische verbinding maakt met de lak en op deze manier een permanente bescherming van het oppervlak creëert. Nanolex is een klassieke nano - coating. PLE is een synthetische polymeer met nano -teechnologie.


Beide zijn ook ontwikkeld op basis van sol-gel SiOproces. Door het grote aanbod aan coatings en sealants is het vaak moeilijk om te bepalen welke variant het beste is voor uw auto. Wij leggen u graag de verschillen uit tussen glas coating , nano coating , sealant en N-XTC Quartz coating. Vaak is een combinatie met bijvoorbeeld een speciale anti graffiti coating , self cleaning nano coating of krachtige keramische coating een goede aanvulling op een hoogwaardige lak. De top leveranciers van coatings voor professionele autolakken zijn Axalta, AkzoNobel, BASF, PPG en Sherwin-Williams.


In mijn beleving kun je nano coatings verdelen over soorten. Gebruik voor eigen risico! Het is bedoeld ter vervanging van je ruitenwissers en werkt met name op hogere snelheden (niet in de stad).


Nu het in NL niet al te vaak zo hard regent, zou ik liever vertrouwen op de wissers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts