woensdag 24 augustus 2016

Roho zitkussen

Roho zitkussen

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Significante klinische data ondersteunt dit. ROHO produceert een assortiment van hoge kwaliteit, instelbare en effectieve drukverlagende matrassen en kussens om aan verschillende patiëntbehoeften te.


Het kussen vormt volledig met u mee. Nu te bestellen op Medipoint. Wordt geleverd met een duurzame waterdichte (incontinentie) hoes. ROHO Mosaic zitkussen voor hoogwaardig comfort en maximale drukverdeling. De Roho Airlite is een anatomisch voorgevormd en lichtgewicht preventief zitkussen.


Het verdeelt de druk en biedt een hoge mate aan zitcomfort. Het ROHO Quadtro Select kussen biedt bewezen huidbescherming Het ROHO Quadtro Select kussen maakt gebruik van ROHO DRY FLOATATION technologie en wordt gebruikt in een preventief en curatief anti-decubitus beleid tot en met categorie decubitus. Een incontinentiehoes is optioneel verkrijgbaar. Permobil Corpus ergo luchtkussen.


Dit artikel wordt niet door B-post verzonden. De Thuiszorgwinkel van jouw regio zal je contacteren om een leveringsdatum af te spreken. Een ROHO QUADTRO SELECT biedt bewezen huidbescherming. Zowel curatief als preventief te gebruiken tot en met categorie decubitus.


Complexe zithoudingen zijn eenvoudig te positioneren. Zonder een transfer van de patient is het bekken in voor- achter- en zijwaartse richting te ondersteunen en eventueel te corrigeren. Het ROHO PostureLITE kussen is een revolutionair lichtgewicht rolstoelkussen.


Dit kussen combineert lucht en foam om het contactvlak van het kussen en de drukverdeling te verbeteren. De Goedkoopste in Nederland! Bekijk ons gehele baby kind assortiment online. De grootste collectie zitkussens hier! Mosaïc beschermt preventief de huid en het zachte weefsel met de bekende op luchtcellen gebaseerde luchtcellen gebaseerde ROHO -technologie.


Zitkussens tegen de laagste prijzen. Het ontwerp van het zitkussen zorgt ervoor dat u er comfortabel in kunt zitten. Het zitkussen vormt zich naar de contouren van het lichaam en beweegt mee.


Roho zitkussen

Roho Quadtro Select zitkussen luchtpompje wasbare beschermhoes € 67- incl. BTW (exclusief verzendkosten) Productinfo Bestellen. Roho Contour Select zitkussen Ervaar de ultieme decubitus bescherming dankzij het Roho Contour Select kussen met kamers.


U kunt dit Roho kussen dankzij de luchtkamers instellen voor een optimale. Hoe stelt u een ROHO drukverlagend zitkussen goed in. Goed instellen is het halve werk om decubitus te voorkomen.


Roho Mosaic luchtkussen - AD zitkussen Het Mosaic-kussen vormt zich altijd naar het lichaam, volgt de hele dag de bewegingen van de gebruiker en zorgt ervoor dat het kussen comfortabel zit. Waar vind ik gratis producten? Doordat deze zitkussens in verschillende samenstelling worden vervaardig behouden ze in iedere gewichtsklasse hun kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts