vrijdag 26 augustus 2016

Stoere kinderkamer

Lage prijzen en montage mogelijk. Grootste assortiment kinderkamers. Kinderkamers online bestellen. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Bij het inrichten van de jongenskamer neig je vaak naar de stoere jongens kinderkamer ! En daar is helemaal niks mis mee. Toch ga ik vandaag iets toevoegen aan de “ stoere jongenskamer” Namelijk, lieve details.


De mix van stoer met lief is de basis van dit advies. Stoere kinderkamer met speelhoek. In deze kinderkamer is gekozen voor een aparte speelhoek.

Onder de schuine wand is een bank neergezet, met kasten om de kamer opgeruimd te houden. Het totaalplaatje is een degelijke, stoere kinderkamer waar lekker veel speelruimte is. Dit is een hele stoere kinderkamer voor een jongen. Gebruik bijvoorbeeld muurstickers om een stoere jongenskamer te maken. Deze ontwerpen zijn gemaakt door kleefenzo en zijn echt uniek!


Natuurlijk horen op de industriële kinderkamer ook stoere kinderkamer meubelen. Denk aan een stoere lockerkast, dit geeft de slaapkamer direct een industriële look. Shop nú online of bezoek onze showroom! Voor jongens is een kinderkamer inrichten vaak minder makkelijk dan voor meiden.


Je komt meestal uit op de kleuren blauw of groen. Maar je wilt ook een beetje origineel zijn. Lees de tips hieronder en maak een stoere jongenskamer voor je zoon.


De kinderkamer biedt een eigen plekje voor jouw kinderen. Het is niet alleen een ruimte waar ze ’s nachts lekker slapen, maar overdag biedt dit ook een fijne speelplek. Bij Woonexpress hebben wij voor iedere kamer een breed aanbod aan meubilair, decoratie en andere aankleding.

Zo ook voor de kinderkamer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Als woonliefhebber begin je tijdens een zwangerschap met plannen voor de babykamer en daar houdt de pret niet op. Van peuter naar kleuterkamer tot tienerkamer, van jongenskamer naar meisjeskamer. Er is ongelofelijk veel inspiratie te vinden voor kinderkamers.


Laat je inspireren voor de kinderkamer in jouw huis. Hoe richt je de kinderkamer bijzonder in. Kom langs in Geldrop In de Wijde Wereld. We geven je volop inspiratie!


Hiermee geef een jongenskamer een stoere look! De verzendkosten van het behang is € (pakketpost Post-NL). Om jouw keuze te vergemakkelijken hebben we ruim complete kinderkamers voor je in ons assortiment.


Een kinderkamer inrichten. Bij Emob vind je meisjes kinderkamers in heel wat verschillende stijlen en materialen. Maak een stoere jongenskamer met muurstickers! Wij hebben hier alle stoere items voor u samengestelt. Allemaal leuke ideeen om makkelijk een stoere jongenskamer te maken.


Van de laatste trends tot merken als Disney, LEGO en Barbie. Maak hem helemaal af met een dekbedovertrek van CoversCo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts