maandag 22 augustus 2016

Boerenbont bord

Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Haal vandaag nog die borden in huis. Boerenbont bord op Vergelijk.


Boerenbont bord

Deze set van uitzonderlijke borden van boerenbont is onderdeel van het traditionele basisservies met boerenbontdecor dat al meer. Gratis verzending vanaf euro. Goedkope boerenbont borden. Waar vind je de goedkoopste boerenbont borden ? Bij Massamarkt natuurlijk!


Ben je op zoek naar origineel boerenbont bord ? Zoek je ontbijtbordjes, lunchborden, platte borden of een schaal? Ook die zijn extra laag geprijsd. L boerenbont diameter 27cm € 195. S ontbijt boerenbont diameter 21cm € 95. Iedereen kent het oer-Hollandse bloemendecoratie in blauw, groen en rood.


Boerenbont bord

De borden hebben een klein randje van een halve centimeter, dus zijn niet in zijn geheel plat. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De collectie vernieuwt met de tijd mee. De herkenbare blauw-groen-rode kleuren zijn een prachtige toevoeging aan ieder servies. Het platte bord heeft een doorsnede van cm. Gewoon de illustratie uploaden en een mooi boerenbont bordje zelf maken.


Een echt keramisch bord met ingebakken teksten en eventueel illustraties. Erg leuk decoratiebord om kado te geven bij een feest of jubileum. Groot assortiment van kalender tot servies en bestek. Altijd scherpe prijzen en acties.


Asortiment van kalender tot serviesgoed en altijd scherpe prijzen en acties. Klik hier voor meer informatie over. Hoewel het slechts uit een beperkt aantal kleuren en motieven werd opgebouw kon er toch veel mee worden gevarieerd.


De fabrieken waarin het boerenbont werd geschilderd hadden voornamelijk vrouwelijke medewerkers die met de hand de figuren schilderden. Met het groeien van de verzameling komt de behoefte aan kennis. Ze verdiepen zich meer in de achtergronden van het boerenbont en brengen precies in kaart welke onderdelen er nog in de collectie ontbreken. Hans en Rienkje proberen de echte collectors-items op te sporen, de zeldzame kannen, schalen en borden. Een kleiner bord zorgt dat je minder eet.


Dit bord is ook ideaal voor je lunch of als tussenbord tijdens een uitgebreid diner. Je helpt niet alleen anderen door jouw ervaringen, maar ook maak je kans op 10- shoptegoed van Frank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts