vrijdag 12 augustus 2016

Wissellijst 70 x 100 ikea

Gratis verzending boven 39€. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Geef je huis meer persoonlijkheid met onze muurstickers, collagelijsten, posters en kunstkaarten. Voor al je losse foto’s hebben we mooie fotolijsten.


Wissellijst 70 x 100 ikea

Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur. Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker. De klassieke lijst is verkrijgbaar in zwart en wit hout én in goud-, zilver- en koperkleurig aluminium. Onze wissellijsten worden geleverd met plexiglas voor een duurzaam oppervlak met een glasheldere look, net alsof uw lijst echt glas heeft.


Wij bieden ook posterhangers aan, een trendy alternatief voor een klassieke. Fotolijst aluminium Duo zilver 70x1cm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof. Dit is minder breekbaar dan glas en dus gebruiksvriendelijker. Verwijder de beschermfolie voor gebruik.


Controleer je e-mail adres. Alle merken Ikea wissellijst. Grote formaten fotolijsten trekken direct de aandacht naar zich toe. Wissellijst normaal glas 70x1cm. Zo ook de fotolijsten 70x100.


Wissellijst 70 x 100 ikea

Deze lijsten vallen onder de zogenaamde wissellijsten. Het glas van deze fotolijst 70x1is helder glas, zodat jouw foto mooi tot zijn recht komt. Wanneer je zo’n mooie grote fotolijst in huis wilt hebben, heb je keuze uit verschillende kleuren.


Bij ons in de webshop kun je terecht voor diverse formaten, stijlen en kleuren. De juiste lijst voor je poster, kunstwerk, diploma of foto. En dat voor de scherpste prijs. In onze lijstenmakerij worden de lijsten met veel aandacht gemaakt door onze vakmensen.


Wissellijst 70 x 100 ikea

Mooie en lichtgewicht fotolijst met plexiglas. Erg handig in gebruik bij deze afmeting van x 1cm. Foto of poster is makkelijk in te lijsten, zonder gevaar van brekend glas ! Bovendien is het geheel lichtgewicht, dus ook makkelijker op te hangen, waarbij geen enorme schroef nodig is. Wilt u een indrukwekkend effect creëren? Kies dan voor een wissellijst van 70x1formaat.


Deze grootformaat lijsten zijn uitermate geschikt. Lijsten, wissellijst , fotolijst en schilderijlijst online. Bekijk en bestel voordelig je wissellijsten en fotolijsten rechtstreeks bij De Lijsten Fabriek. Onze fotolijsten 70x1zijn uitstekend geschikt voor de posters van uw mooiste film, schilderij of herinnering.


De fotolijst 70x1kopen kan online in onze webshop. Deze Zusss ahouten wissellijst maakt het mogelijk dat je steeds een andere eigenwijze Zusss poster aan de muur kunt hangen. De frames zijn gemaakt van hout.


Ook leuk: hang er eens een foto in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts