vrijdag 12 augustus 2016

Esschert design oppottafel

Esschert design oppottafel

Alles voor uw tuin en terras. Esschert Design bij Agradi. Kies uit producten vanaf € 195. Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen.


De goedkoopste Oppottafels bestel je op beslist. Tegenwoordig is het assortiment uitgebreid en worden er allerlei tuinartikelen verkocht, van gereedschap tot vogelhuisjes. Geen enkele tuin is compleet zonder wat groen. Be inspired in the Eastern Netherlands! Heel handig om extra potten te bewaren en uw tuin gereedschap.


Deze tafels staan ook erg. Met een plaat van zink op de bovenkant en een houten schap, heeft deze oppottafel de ruimte en eigenschappen om het oppotten gemakkelijk te maken. Geef met deze tuintafel een unieke draai aan je tuindecoratie! De oppottafel is inklapba.


Heeft u een kleine tuin of balkon, maar zou u toch graag uw eigen kruiden kweken? De tafel is geheel gemaakt van FSC-gekeurd hardhout en heeft in het werkblad een geïntegreerde kweekbak van zink. Dit maakt het werken in de tuin een stuk comfortabeler!


Maar de oppottafel doet ook prima dienst als decoratiestuk! U plaatst een of meerdere potten met planten op en rond de oppottafel en in een mum van tijd heeft u een sfeervol, gezellig hoekje gecreëerd. De houten oppottafel heeft een landelijke, sfeervolle uitstraling.


Esschert design oppottafel

Daarnaast heeft de oppottafel een plateau, waar je bijvoorbeeld je potten en aarde kan. Compleet Aanbod Oppottafels. Bekijk Direct Ons Totale Aanbod!


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Planten kunnen niet worden afgehaal deze worden rechtreeks vanaf de kwekerij verzonden. De werktafel is gemaakt van hout en voorzien van lades voor je tuingereedschap en een extra plateau waarop je bloempotten kunt zetten. Het tafelblad is belegd met een plaat van zink.


Hiermee maak je werken in de tuin nog leuker! Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Schrijf als eerste een review. Het kwalitatief hoogstaande hout zorgt voor een mooie afwerking en stabiliteit.


Stevige opklapbare oppottafel (van Europees vuren, FSC). Feestdagen of niet… onze tuinkalender gaat uiteraard gewoon door! Aan alle lezers een fantastisch nieuw jaar gewenst met veel tuinplezier en een heleboel uitdagende. Alle met een origineel design of functie. Door het ruime assortiment en achterliggende ideeën, ontstaat er een zeer leuke collectie aan producten.


Esschert design oppottafel

Signup for our newsletter to get notified about sales and new products. Add any text here or remove it. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Tuinwerktafel met lades wit - nu eenvoudig online kopen bij Tuinexpress.


Koop nu en betaal pas over dagen! Al deze producten zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts