maandag 29 augustus 2016

Progold

Brochures en Product Matrixen. De nieuwste Exclusive verfborstel. Maar door de professionele benadering werd het assortiment al snel uitgebreid met andere producten.


Vanouds bestond het assortiment voornamelijk uit kwasten en verfrollers, maar al snel kwamen daar kitten, glasweefsel, verdunningsmiddelen en nog veel meer schildersmaterialen bij. Vóór 23:bestel morgen in huis! Profiteer nu van Korting Same.

Tevens is het zeer geschikt voor het opvullen van naden en schroefgaten in gipsplaten. Het heeft een hoog vullend vermogen en is vrijwel krimpvrij, scheurvrij en zeer goed schuurbaar. ProGold , de andere helft van uw werk. Geschikt voor water- en solventgedragen verven.


De tape heeft een prima kleefkracht, heeft een zeer hoge UV-bestendighei laat geen lijmresten achter en heeft inzetduur van meerdere maanden. Bijzonder geschikt voor het maken van strakke lijnen. Zeer hoge UV-bestendigheid en heeft een uitstekende kleefkracht.


Inzetduur van meerdere maanden. Mooie robuuste structuur en uitstekend verwerkbaar.

Dit product is voorgesausd (gepigmenteerd) waardoor het optisch een betere dekking geeft. Lees de volledige productomschrijving. Progold Glasweefsel PG422. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor professionele verwerkers.


Doordat de mensen in de vestigingen direct in contact staan met de professionele markt, beantwoord het merk optimaal aan de wensen van de schildervakman. Vergelijk 3klus artikelen van de beste merken, o. Frank’s Pro Gold is een super premium voeding met een uitgebreid assortiment van hondenvoer en kattenvoer. Het is ontworpen door de beste voedingsdeskundigen van. Hierna met een hogedrukreiniger met gepaste druk (eventueel met warm water) afspuiten. Afhankelijk van de mate van vervuiling, kan het nodig zijn de behandeling te herhalen.


Verschillende vormen geschikt voor verschillende situaties. Agrarische groothandel en tevens dé webwinkel voor boeren, burgers en buitenlui. U vindt hier een groot assortiment artikelen voor als u professioneel of voor uw. Top kwaliteit tape voor het maken van strakke lijnen, op alle ondergronden toepasbaar, zowel binnen als. De vellen zijn voorzien van een aluminium oxide korrel, verkrijgbaar in diverse groftes.


Muurverfrol van een geweven polyestervacht, geschikt voor alle muurverven. Schilderen met succes doe je met verf van Sigma. Sigma heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste kleuren.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Universeel inzetbare tape en zeer geschikt voor gebruik op versgeschilderde ondergronden. Nederland waar je zorgeloos, veilig. Soepel in de bochten en zowel.


Bestel alles van Pro Gold op Onlineverf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts