vrijdag 12 augustus 2016

Carte colori vloerverf

Slijt- en krasvaste Vloerverf. Voor 21:uur besteld morgen in huis! Vloerverf is een extra sterke verf voor intensief gebruik en heeft een zijde matte uitstraling.


Carte colori vloerverf

Met 1unieke kleuren die passen bij elke interieur! Voorkom teleurstelling en doe uw aankoop bij één van onze dealers. Carte Colori Krijtlak en vloerverf. Deze verf is ontwikkeld volgens de laatste, meest duurzame en milieuvriendelijke technieken.


Bestel Betonverf tegen de laagste Prijs. De authentieke kleuren worden gemaakt met behulp van minerale pigmenten. De verfkleuren zijn prachtig en goed onderling met elkaar te combineren. Het uiterlijk van kalkverf heeft een mat en poederig aanzien. Het rustieke uiterlijk wordt bepaald door de manier van.


Carte colori vloerverf

Ook voor het schilderen van houtwerk zijn er verschillende mooie producten. Voor kozijnen en deuren kun je de zijdematte lakverf of hoogglansverf gebruiken. Wil je echter een vloer, trap of keukenkastjes gaan schilderen, dan kun je beter de nog wat sterkere vloerverf nemen. Deze producten zijn zowel voor restauratie als nieuwbouw geschikt. Deze kleurenkaart is gebaseerd op make-up tinten en bevat kleuren die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn.


Zo creëer je een stijlvolle authentieke sfeer. Geschikt voor intensief gebruik met een zijde matte uitstraling. Het pure karakter, de zachte, poederige uitstraling. Al de producten worden op ambachtelijke en traditionele wijze gemaakt.


De beste authentieke materialen geven elke ruimte, oud of nieuw, een prachtige sfeer. Het begon allemaal met kalkverf. Toen Meta Bos voor het eerst een met authentiek Italiaanse kalkverf beschilderde muur zag, was ze verkocht. De verf is sneldrogend (ca. minuten) en daarnaast ook kleurvast en krasvast.


De vloerverf is een erg duurzame water gedragen zelfbindende acrylcoating. Rendement: ongeveer 7-mper liter op basis van aangebrachte lagen vloerverf. Uw interieur wordt pas compleet met een mooie kleur op de wand. Wat anderen zeggen UPDATED VINTAGEWe love the updated vintage feel of the TROCADERO wardrobe in solid mango! Deze pin is ontdekt door Janneke Fledderus-Harteman.


Carte colori vloerverf

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Wij werken zélf al jaren met deze producten en staan er dus voor 1 en volle overtuiging achter. Kalkverf (niet te verwarren met krijtverf) vereist enige uitleg. Traditionele stucproducten (zoals Tadelakt, Coristil en Beton Ciré) complementeren de collectie.


Alle producten worden op ambachtelijke en traditionele wijze gemaakt. Van deuren en kozijnen tot complete muren en plafonds. Het verfpand is geopen en dat vieren we met korting!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts