vrijdag 26 augustus 2016

Oplader fatboy lamp

Oplader fatboy lamp

Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Voordelige Lamp fatboy op beslist. De Edison Petit lampen zijn draadloos en daardoor makkelijk in het gebruik. Zowel voor binnen als buiten. Het is dus niet raar als je een aantal Edison Petit lampen in huis hebt.


Oplader fatboy lamp

Ben je de adapter, lader kwijt van je Edison The Petit Lamp II (versie ) - check even of je lampje een witte onderkant heeft. Na de zitzak, de poef, de hangmat, het picknickkleed en de wijnkoeler was er licht. Zo neem je hem makkelijk mee naar waar je wilt.


Het is mogelijk de Edison the Petit met een permanent aangesloten oplader te gebruiken maar dit kan consequenties hebben voor de levensduur van de batterij. Een luie batterij heeft als gevolg dat het lampje minder uren zal branden dan aangegeven in de handleiding. Een origineel cadeau of de ideale lamp op je boot, je terras of de camping. Op zoek naar een iets grotere lamp voor op je terras? Koop en verkoop fatboy lamp eenvoudig op Marktplaats.


Oplader fatboy lamp

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Als je een vriendelijke, maar krachtige lichtbron nodig hebt, is dit je lamp ! Je kunt hem makkelijk overal mee naar toe nemen. Door aan het label te trekken geeft de lamp naar keuze standen licht. Bekijk en download de pdf, vind antwoorden op veelgestelde vragen en lees feedback van gebruikers.


Zo is je tuinfeestje helemaal compleet! Bespaar tot wel via kiesproduct. U schommelt zich in luchtige hoogtes, om in uw interieur, maar ook buiten swingige vibes te verspreiden.


Een lamp met beweging, zo veel staat vast. Is de lamp volledig opgeladen (minimaal uur) voor het eerste gebruik? Knippert het rode LED-je onderop de lamp ? Dan hoef je alleen de oude oplader te vervangen. Draadloos, draagbaar en oplaadbaar: De hangende Bolleke lamp van Fatboy.


Het licht voor gebruik binnen en buiten maakt indruk met zijn ronde vorm en de lus van siliconen, geïnspireerd door de knoop van de zeiler en rubberen haarbanden. Flexibele Silicone Opknoping Loop. Als Bolleke aan staat, doet de lamp ons denken aan een parel. Leverbaar in verschillende kleuren en stevige materialen. Voor elk interieur een passende match!


Zet de tafellamp met ingebouwde accu op een mooi plekje in de boekenkast – geen last van snoeren! Info over fatboy lamp verkooppunten. Resultaten van zoekmachines! Heb je meer of juist minder licht nodig?


De lamp heeft drie lichtstanden waar je tussen kun wisselen door tegen de voet van de lamp aan te tikken. Bij elke tik krijg je een andere lichtstand. Het lampje is draadloos en kan opgeladen worden.


Fatboy is wereldberoemd van de zitzakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts