woensdag 17 augustus 2016

Interieur posters

Gratis verzending boven €39. Koop nu prints op Desenio! Glossy of matte kwaliteitsposters. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?


Wij bieden populaire posters aan van beroemde artiesten en fotografen, alsmede prints die ontworpen zijn door ons creatieve team, exclusief voor Desenio.

Geef je muren een nieuw leven! Met onze posters en prints kun je de rest van het interieur in huis een unieke touch geven door onze kunstmotieven in focus te zetten. Mag die witte muur in huis meer kleur krijgen? Ren niet direct naar de bouwmarkt voor felgekleurde verf, want met een kleurrijke poster bereik je ook veel. Liever geen kleur aan de muur, maar wel levendigheid?


Kies dan voor grafische posters of posters met een leuke spreuk. Onze posters en prints zijn ingedeeld in verschillende sferen. Voor elk sfeer interieur vind je meteen de juiste poster !

Kies je ontwerp, formaat en materiaal en je bent klaar om te bestellen. Bekijk ook onze postersets. Hiermee ben je in een keer klaar en hoef je niet meer zelf te combineren!


Decoreer het interieur met kerst decoratie zoals een kerst poster , een adventskalender poster , een tekst poster , een zwart wit poster of een vrolijke kerst poster. Een mooi stukje wanddecoratie voor rondom de feestdagen! Neem een kijkje in onze unieke collectie posters en wanddecoratie! Posters Iets leuks voor aan de muur?


Van bekende Scandinavische tot trendy eigentijdse designs. Hier vind je onze collectie eigen ontworpen interieur en muurposters! Klik hier voor een overzicht van alle posters.


Vaak gaan wij op zoek naar low-budget varianten, zoals in onze shop te looks, maar vandaag gaan we op zoek naar shops voor onze favoriete posters uit Scandinavische interieurs. Om je interieur helemaal Nordic te maken geven we simpele tips voor een Scandinavische look. Als je op zoek bent naar een extra verzorgde look kan je kiezen voor een ingelijste poster. Kies uit onze selectie ingelijste posters of zoek zelf iets uit in ons lijsten assortiment.


Behalve met een poster kan je je interieur op nog andere, eenvoudige manieren een nieuwe look geven , bijvoorbeeld met een spiegel of een muursticker. Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates.

Verrijk je muur en kies voor betaalbare producten die je mooi vindt. Kies bijvoorbeeld voor stijlvolle film poster als je hiervan houdt. Tonen als : Foto-tabel Lijst Sorteer op : Positie Naam Artikelnummer Prijs BRANDS Datum artikelkenmerken.


Still Life with Roses by Elias van. Je besteld het gemakkelijk en snel overal, op je mobiel, thuis of op het werk! Creëer een persoonlijk interieur met een van Gudruns schilderijen en posters.


De motieven zijn afkomstig van Gudruns originele aquarellen en zijn een kleurrijke blikvanger op uw muur. Hang bijvoorbeeld een wand vol met Gudruns posters en uw eigen creaties. Of laat één kunstwerk schitteren op een centrale plek in huis. Zwart wit toilet poster - grappige poster - interieur poster - Shit happens voor het toilet - A4. De posters zijn van een prachtige kwaliteit.


Dit artikel is alleen een poster zonder lijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts