maandag 8 augustus 2016

Nee nee sticker transparant

Nee nee sticker transparant

Bestel snel en gemakkelijk online! Een zeer elegante nee sticker die op een subtiele wijze laat zien dat u geen ongewenst reclame drukwerk of huis aan huis bladen wenst te ontvangen. Deze transparante Nee Ja Sticker zorgt ervoor dat er geen ongewenste reclamefolders worden bezorgd. Doordat de achtergrondkleur transparant is gaat de opdruk heel mooi over in de achtergrond waarop de sticker geplakt is. Tekst op de sticker : Geen ongewenst reclamedrukwerk, wel huis aan huis bladen.


Deze rechthoekige Nee Nee Sticker is ontworpen voor speciale brievenbussen waar de standaard nee nee sticker niet op past. Deze zorgt ervoor dat er geen ongewenste reclame en huis aan huis bladen worden bezorgd. Nee , geen huis-aan-huis bladen. Plak een NEE - NEE - sticker op uw brievenbus, dan ontvangt u geen ongeadresseerde reclame folders of huis-aan-huis bladen meer.


Transparante Nee Ja sticker. Deze sticker is geschikt voor de brievenbus klep of een andere vlakke ondergrond. De Nee stickers zijn gemaakt van weerbestendig, extra sterk vinyl en zijn zo ontworpen dat deze netjes op het deurkozijn of brievenbus passen. Let op: van elk sticker soort die uw besteld krijgt u er maximaal gratis. Alleen een gratis sticker van de stickers waarbij de actie aangegeven staat.


JA NEE Stickers zijn gemakkelijk op de brievenbus aan te brengen. Met deze zwarte Nee Nee Sticker op je brievenbus zorg je ervoor dat er geen ongeadresseerde reclame en geen huis aan huis bladen worden bezorgd. NEE JA Stickers zijn gemakkelijk op de brievenbus aan te brengen.


Plak een JA- NEE - sticker op uw brievenbus, dan ontvangt u geen ongeadresseerde reclame en folders meer. Maar u ontvangt nog wel huis-aan-huis bladen in de brievenbus. De achtergrond kleur is transparant waardoor deze sticker een nette uitstraling heeft.


Nee nee sticker transparant

Normaal formaat en klein formaat leverbaar. Met deze zwarte Nee Ja Sticker op je brievenbus zorg je ervoor dat er geen ongeadresseerde reclame en wel huis aan huis bladen worden bezorgd. Hieronder zullen we de meest voorkomende en meest bekende manieren, om gratis of tegen een kleine vergoeding, aan de stickers te komen behandelen. De nee nee sticker transparant uitvoering geschikt voor op een lichte ondergrond.


NEE NEE op aluminium voor maar € - meer. Voor het beste plak resultaat leest u. Kortom, vanaf nu bent u weer baas over uw eigen brievenbus dankzij de transparante nee nee sticker en de postfilter en hoeft u zich dus niet meer te irriteren aan oninteressante reclame stukken in uw brievenbus. We hebben duidelijk een keer gekozen voor een andere transparante versie van de nee nee sticker. Wilt u geen reclamefolders meer door de brievenbus ontvangen maar niet de gebruikelijke zwarte nee ja sticker opplakken? Dan is de transparante nee ja sticker iets voor u. De transparante Nee Ja sticker kan je hier bij helpen!


Nee nee sticker transparant

De sticker is erg mooi op een lichte of zilverkleurige brievenbus. Wat doet deze transparante Nee Ja sticker voor je? Wel zodra je een transparante Nee Ja Sticker op je brievenbus kleeft maak je duidelijk dat je geen reclamedrukwerk wilt ontvangen, maar wel huis-aan-huisbladen! Door gebruik te maken van extra sterk vinyl en een speciale UV Coating en beschermlaag is deze nee sticker weerbestendig gemaakt.


Het formaat is aangepast op de standaard brievenbus en ze zijn leverbaar in zwart en transparant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts