dinsdag 16 augustus 2016

Kroon zonwering

Kroon zonwering

Bestel Zonwering bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 70. De Kroon Zonwering De Kroon Zonwering is bijna een halve eeuw specialist in binnen- en buitenzonwering voor bij je thuis.


In onze showroom in Utrecht (van bijna m2!) zijn veel systemen en oplossingen op ware grootte te zien. Je krijgt daarbij direct advies van onze specialisten! Onze showroom is dagen per week open. Plisségordijnen Plisségordijnen geven veel sfeer aan een ruimte.


Deze zonwering is decoratief en in bijna alle situaties toepasbaar. Al vele jaren is de Kroon Zonwering en Interieur het vertrouwde adres voor binnen- en buiten zonwering en woninginrichting (gordijnen). Zowel voor de particulier als voor de zakelijke markt.


Kroon zonwering

Met een eigen fabricage van zonneschermen en screens kunnen wij deze producten snel en op exacte maten leveren. Screens geven een strakke uitstraling aan je woning of appartement. Screens zijn een ideale zonwering , maar ze moeten wel bij de stijl van je huis en interieur passen. Toch zie je dat ook steeds.


Leo Kroon startte Kroon montage Zonwering jaar geleden vanuit de garage naast zijn huis. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid en staan wij voor u klaar met ons team van monteurs. Leo komt bij uw thuis in de hele regio, hij neemt stalen mee, neemt de maten op en schat de situatie in en geeft advies welk product het meest geschikt is voor u. Raamdecoratie verrijkt uw interieur en geeft sfeer aan alle ruimtes in uw woning. Jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en. De meest voorkomende warmte zonwering die wij installeren en onderhouden zijn screens, uitvalschermen, buiten jaloezieën en raamfolie.


Kroon zonwering

Er zit een goede garantie op de producten. Wij bieden veel keuze uit diverse kleuren stoffen en frames. Alle producten kunt u zelf uitproberen in onze showroom.


Daarbij vind u handbediende zonneschermen, markiezen, rolluiken en screens. Maar ook alle electrische bedieningen. Persoonlijke service, maatwerk en kwaliteit daar staat ons familiebedrijf voor!


Met binnenzonwering benadruk je jouw eigen woonstijl. Er zijn veel keuzemogelijkheden en combinatie mogelijkheden. Wij hebben op maatgemaakte oplossingen, die perfect passen bij jouw huis. Modern of klassiek, gezellig of strak: voor allerlei verschillende soorten raamdecoratie kunt u bij Kroonmontage Zonwering terecht.


Een screen of Ritzscreen is zeer doeltreffend in het filteren van licht en is toepasbaar in vele situaties. Een perfecte aanvulling voor iedere ruimte in huis en passend in. Uw adres voor zonwering Bent u op zoek naar zonwering in Hollands Kroon ? Kroon Montage heeft de rechtsvorm vennootschap onder firma en er zijn personen in dienst.


Dan bent u hiervoor bij Starflex aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf dat u kan helpen met het vinden van de juiste rolluiken, binnen- en buitenzonwering. Informatie over De Kroon Zonweringen B. Fabrikage, montage, verkoop en groothandel al dan niet via dealers en de promotie van zonwering en rolluiken en daarbij dienstige materialen. U kunt zo rustig bekijken welke zonwering het beste bij u past. Hoe snel kan ik een zonnescherm bij Online zonwering aanvragen?


U kunt hier vrijblijvend de offerte aanvragen en dan bellen wij u terug. Bekijkt u liever de producten in onze showroom? Dat is ook mogelijk bij Online Zonwering.


Bekijk de profielen van mensen met de naam De Kroon Zonwering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts