vrijdag 19 augustus 2016

Strokensnijder

Strokensnijder

Stel het snijblokje in, zet de glassnijder erin en snijdt in no time meerdere stroken van dezelfde maat. De strokensnijder werkt op de millimeter nauwkeurig. Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. of maak alstublieft een account aan.


Het meest opvallende aan dit apparaat is dat hij geen stroken snijdt. Het is een instrument dat het snijden geleidt. Ideaal voor moeilijk te snijden materiaal. Dit artikel is niet altijd op voorraad.


Houdt rekening met een levertijd van 2-weken. We hebben een winkel in Kopenhagen. Bij LeatherHouse hebben we een grote selectie in onze online winkel, maar kom alsjeblieft en bezoek ons in onze echte winkel. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen.


De Döllken- strokensnijder is speci-aal voor de bewerking van hete-ro gene design-vloerbedekkingen tot een dikte van mm ontwikkeld. Stroken snijder voor Leer-Bewerking Met verstelbare schroef zodat je makkelijk stroken kunt snijder van het leer. Nu met de glassnijder van het begin van het stuk glas tot het eind snijden en de strokensnijder langs de rand van uw tafel meeslepen.


Het resultaat goed nameten en eventueel de strokensnijder nog wat bijstellen. Bohle staat niet alleen voor persoonlijk advies, maar ook voor de hoogste technische bekwaamheid op het gebied van glas. Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Fenix glas is groothandel voor glas-in-lood en glasfusing. Dealer van Lamberts mondgeblazen glas, Spectrum en Bullseye glas.


Strokensnijder

Rubber snijmat met stroken en rondsnijder. Schlitt of strokensnijder. Hulpmiddel voor seriematig snijden van stroken. Please login to display prices. Vinyl Stroken Snijder 300mm.


Rubberen mat met vaste geleider, strokersnijder 40cm en een rondsnijder. De mat is oprolbaar en wordt geleverd in een kunststof koker. De Stanley Gipsplatensnijder is onmisbaar bij het bewerken van gipsplaten. Deze tool snijdt met gemak door gips heen en biedt veel comfort.


Strokensnijder

GebruikHet apparaat is te. Werkmat met rond- en strokensnijder BO 536. Hierin loopt de strokensnijder. Heel handig voor het snijden van meerder glasplaatjes of spiegels in de zelfde maat of om een lange strook van.


Glas voor glasfusie COE 104. Geschikt voor het snijden van 4cm stroken. Snijmat met geleider, strokensnijder en rondsnijder. Voor het snijden van stroken voor de Küberit.


Ledergereedschap, Ledermes, Lederklingen, Lederschaar, Lederscharen, Riemensnijder, Rondmes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts