maandag 29 augustus 2016

Bijenkorf ixxi

Met Kruidvat Tegels maak je snel je Persoonlijke Kunstwerk van Hoogwaardige Kwaliteit. Daarom geven wij 1 Tevredenheidsgarantie. Shop Ixxi tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting!


Bijenkorf ixxi

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Ixxi is een wanddecoratiesysteem dat bestaat uit kunststof kaarten en koppelstukjes waarmee je eigentijdse wanddecoratie ontwerpen creëert. Het handige wandsysteem is opgebouwd uit losse kaarten die je met behulp van kruisjes eenvoudig aan elkaar klikt. Eigenlijk zet je dus je wanddecoratie hélemaal zelf in elkaar. Het Nederlandse merk IXXI biedt een geheel nieuw concept op het gebied van wanddecoratie!


De wanddecoratie van IXXI bestaat namelijk uit kaarten die aan elkaar te bevestigen zijn middels verbindingsstukken. Zo heb je in een rap tempo een prachtig kunstwerk in elkaar zonder spijkers te hoeven gebruiken. Shop IXXI woonaccessoires online bij de Bijenkorf. Nu tijdens SALE korting tot. Gratis bezorging en retour.


Bijenkorf ixxi

Ixxi wanddecoratie bij de Bijenkorf. Ixxi staat bekend om zijn oogstrelende wanddecoratie die verkrijgbaar is in allerlei formaten en thema’s. Bedankt, ixxi besteld bij de bijenkorf met korting voor onze zoon Starwars fan.


En er eentje via ixxi zelf besteld ook met korting ook starwars. Nu korting tot op vele IXXI artikelen. Ontdek het uitgebreide woonassortiment. Materiaal IXXI IXXI wordt geprint op hoogwaardig synthetisch papier met een matte uitstraling.


De kaarten zijn mm dik, kreukvast, vochtwerend en Uv-bestendig. Jouw IXXI wordt met kwaliteit op maat gemaakt. Bestelle die IXXI Kollektion online bei de Bijenkorf. Dit kunstwerk bestaat uit kaarten die samen een afbeelding van een kaketoe vormen.


Wanddecoratie Cockatoo uit de John Reeves-collectie van het merk IXXI. Het kunstwerk hangt in een mum van tijd zonder spijkers door de bijgeleverde ophangstrip. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Bestel nu jouw IXXI print met korting bij de Bijenkorf. Keuze uit meer dan prints, met o. De Bijenkorf wanddecoratie - diverse materialen Je kunt daarbij ook kiezen uit diverse materialen voor De Bijenkorf wanddecoratie. Je klikt de IXXI in elkaar met de klikpion en gebruikt de ophangtool om de IXXI op te hangen. De Mono’s bevestig je met de tesa Powerstrips en eventueel punaises aan de muur.


De IXXI is geschikt voor bijna alle oppervlaktes. Jetzt die große Auswahl entdecken. Op zoek naar IXXI Girl with a pearl earring wanddecoratie ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts