woensdag 17 augustus 2016

Screens ramen buiten

Caseshoesjes voor al uw apparaten. Bestel nú online via Beslist. Afhankelijk van het soort doek, blijft het uitzicht naar buiten behouden. Een screen kan fungeren als een hor tegen insecten.


Dit geldt voornamelijk bij een zipscreens omdat deze het nauwst aansluiten bij het raam.

Er steken daardoor geen onderdelen buiten de gevel van uw huis, waardoor vrije doorloop langs de ramen mogelijk blijft. De constructie is vergelijkbaar met die van een rolluik, het doek glijdt tussen twee geleiders verticaal naar beneden. Screens zijn dus een goede keuze als u weinig ruimte heeft voor een zonnescherm. Hierdoor nemen screens geen kostbare ruimte in beslag en blijft de vrije doorloop langs uw ramen behouden. De bediening kiest u zelf.


Als de zon schijnt kunt u dus gewoon naar buiten blijven kijken. Binnen geniet u van de koelte, de schaduw en een optimale privacy.

Screens kunnen worden uitgevoerd met een bandbediening, een oogwindmerk met slinger of met een staaldraadwindwerk. Als u investeert in buitenzonwering screens , wilt u zeker zijn van een lange levensduur. Wat dat betreft, kunnen we als specialist een hoge kwaliteit beloven.


U vindt op onze Webshops namelijk de grootste collectie buiten en binnen- zonwering, en nog veel meer. Zeer betaalbaar, overzichtelijk en snel aan huis geleverd door onze bezorgdienst. Nederland en België op maat gemaakte A-kwaliteit screens tegen zeer betaalbare prijzen (tot wel onder de verkoopadviesprijzen). Omdat onze zonwering rechtstreeks uit de fabriek geleverd wordt, kunnen wij de prijzen laag houden en bovendien zorgen voor een snelle levering.


Screens voor buiten worden altijd op maat gemaakt en passen daarom perfect voor jouw raam. Ook grote screens doe je eenvoudig en zonder moeite op en neer met een krachtige Somfy motor. Vaste of draadloze bediening. Met een Somfy motor in je screens is het bedienen van je zonwering kinderlijk eenvoudig. Ten opzichte van andere vormen van zonwering neemt een screen nauwelijks ruimte in.


Doordat er geen onderdelen buiten de gevel van uw huis steken behoudt u bovendien de doorloop langs de ramen. Energie besparen met screens Buitenzonwering kan u veel energie besparen. Doordat screens aan de buitenkant van je woning hangen, weren ze de hitte veel doeltreffender dan gordijnen.


De zon kan immers niet aan je ramen , waardoor er geen broeikaseffect kan optreden.

Naast bescherming tegen de hitte bieden screens nog tal van andere voordelen: Geen insecten:neergelaten screens houden de vliegen en muggen buiten. Het is een zeer effectieve zonwering die meestal wordt toegepast bij wat kleinere ramen. Door zijgeleiding die op de gevel is bevestig is een screen windvast en door de compacte bouw neemt het weinig ruimte in. Het doek is sterk, onderhoudsvrij en verkrijgbaar in vele kleuren en een beperkt aantal dessins.


Boor altijd van buiten naar binnen, zodat het gat op de juiste plaats uitkomt. Om schade binnen te voorkomen dient u tijdens het boren tegen druk te geven aan de binnenkant van de muur, bijvoorbeeld met behulp van een plank. De screen kan op de muur worden geplaatst als het beschermingsmateriaal aan de achterkant van de screen is verwijderd.


Uiteraard is het ook mogelijk om 1 ondoorzichtige screens te installeren op ramen waar doorkijk niet gewenst is, denk maar aan een badkamer. Screens voor woningen zijn totaal anders dan screens voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen of etalages in winkelstraten. Uw architect kan meer informatie geven welke doeksoort geschikt is.


Ik heb zip screens en aan aantal ramen met folie. Maar de screen is toch een stuk kouder. De zip screen kan je met echt flinke wind nog naar beneden laten. Folie was geen 3m en zelf geplakt dan kost het niet zoveel. Wij hebben keuzes gemaakt ramen met minder zon folie en de andere met screens.


Online gekocht en zelf gemonteerd. Screens geven een strakke uitstraling aan je woning of appartement. Ze komen perfect tot hun recht bij een moderne bouwstijl en meer eigentijdse inrichting. U kunt dus wel naar buiten kijken en toch ook warmte van buiten weren.


De SolidScreen onderscheidt zich door de ritsgeleiding op verschillende punten van andere screens. Zo is de SolidScreen niet alleen in elke positie windvast, maar worden insecten volledig geweerd als de screen is gesloten. Door het design ervan ziet er ook nog eens bijzonder mooi uit. Screens houden de warmte van de zon buiten , terwijl je toch de nodige doorkijk naar buiten behoudt.


Ook 1 verduisterende screens zijn mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts