woensdag 10 augustus 2016

Vitra polder

Wide Range Of Stunning Designer Products In Stock. Bekijk het Vitra aanbo vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct! Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Vitra setzt die Kraft guten Designs ein, um die Qualität von Wohnräumen, Büros und öffentlichen Einrichtungen nachhaltig zu verbessern.


In het thuisland van de Nederlandse ontwerpster Hella Jongerius verwijst het woord ‘ polder ’ naar het laag liggende, vlakke land dat weer werd afgenomen van de zee door middel van dijken en kanalen en dat voor de landbouw wordt gebruikt. The distinctive design of the comfortable Polder Sofa by Hella Jongerius derives from its asymmetrical shape, varied combinations of fabrics and colours, and carefully chosen details.

It is available in shades of re green, golden yellow and night blue, creating a striking addition to any interior. De banken hebben een houten frame met bandstoffering. De basis en het zitkussens zijn gevuld met polyurethaanschuim en polyesterwatten. Het rugkussen is gevuld met polyurethaanchips en microvezel.


Fraaie ton-sur-ton tonen versterken elkaar en laten het unieke samenspel van vormen en volumes tot leven komen. Ontdek het bijzondere design van deze bank bij CILO. Ken je de Vitra Polder collectie al? Deze collectie bestaat uit allemaal kleurrijke banken voor in de woonkamer.


Van blauw tot geel en van groen tot rood.

De Vitra Polder Sofa bank doet je misschien wel denken aan het typische Nederlandse landschap. De Polder Ottoman poef van Vitra doet denken aan het prachtige Nederlandse landschap. Het vlakke en lage ontwerp van de poef is geïnspireerd op de langgerekte stukken land die wij in Nederland allemaal kennen als ‘de polders ’. Door deze poef kun je languit op de bank liggen. In stijl, dat dan weer wel. Het idee was om het Vitra -portfolio, dat al sinds het begin woonklassiekers bevatte, naast een ruime kantoormeubelcollectie, uit te breiden met een collectie hedendaags huismeubilair.


Daarom vroeg Rolf Fehlbaum, voormalig CEO van Vitra , aan de Neder­landse ontwerpster Hella Jongerius of ze een sofa wilde ontwerpen voor Vitra. Vitra is een ware design klassieker op interieurgebied. Items met een lange levensduur, door het gebruik van duurzame materialen. De Vitra stoelen zijn ware design iconen en in vele woonruimtes terug te vinden.


Een polder is een kunstmatig gewonnen, door dijken en afwateringskanalen omgeven, stuk land. Net zo diep gelegen, en net zo vlak, is de Polder Sofa en Polder Compact welke door de grote zitkussens een erg comfortabel en asymmetrisch zitoppervlak vormen. De grote zitkussens van deze bank creëren een comfortabel en asymmetrisch zitoppervlak. De ene zijde heeft een lage armleuning, aan de andere zijde is een platform met opbergruimte toegevoegd.


In het ontwerp maakt zij niet gebruik van één kleur maar van meerdere omdat zij vindt dat kleuren worden gevormd door kleuren eromheen. Vitra Polder Sofa: Polder Sofa is natuurlijk een erg Nederlandse naam voor een design meubel van een internationaal merk als Vitra. De naamgeving is echter niet uit de lucht komen vallen, de Vitra Polder Sofa heeft zeker iets weg van een oerhollands Polder landschap.


Dit is inclusief de poef die centimeter bree centimeter diep en centimeter hoog is. Deze bank werd door Hella Jongerius ontworpen in verschillende stoffen, kleuren en weefsels, en voegt een opvallende element toe aan elk interieur.

Vitra Polder Sofa De Polder bank is vernoemd naar het Nederlandse landschap wat is te danken aan het winnen van land door middel van dijken en kanalen. Al meer dan jaar geliefd door de allerhoogste kwaliteit, functionaliteit en de bijzondere uitstraling!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts