maandag 17 september 2018

Zwart dienblad

Shop nu dienbladen in het Zwart. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Laat je inspireren door het aanbod. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


Kies uit producten vanaf € 25.

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. IKEA - GLADOM, Salontafel met dienblad , zwart , Het afneembare blad is handig bij het serveren. Door de opstaande randen is het blad makkelijk te dragen en vermindert het risico dat glazen of schalen erafglijden.


Alleen voor gebruik binnen. De mooiste woondecoratie vind je bij Leen Bakker. Het dienblad is ook geschikt om gebruikt te worden als plateau. Leuk om er mooie kaarsen op te zetten, een leuke plant of andere sfeervolle decoratie. Erg origineel om te geven als cadeautje!


Dit mooie zwarte dienblad heeft een uniek design.

Gebruik dit dienblad om drankjes en hapjes te serveren of zet er leuke kaarsen of andere decoratieve items op. Het materiaal is van zeer zware en stevige kwaliteit kunststof. Dankzij de rubberen antisliplaag is het antislipeffect van dit degelijke dienblad zowel op droog en nat effectief.


Specificaties: - Zware kwaliteit polypropyleen - Rubberen antislip laag, zowel dr. Met dit praktische dienblad Butler van Woood dat je makkelijk op de armleuning van je stoel legt, kijk je ononderbroken naar je favoriete film of serie. Zet je drankje en hapje op dit stevige, eiken dienblad.


Woood dienblad Butler is een flexibel dienblad , speciaal voor de hoekbank. Je legt het over de armleuning en het dienblad is klaar voor gebruik. Zwarte dienbladen hebben een sfeervolle uitstraling en zijn op vele verschillende manieren te gebruiken in je interieur, in onze collectie vind je voor vrijwel iedere gebruikstoepassing dan ook een geschikt dienblad. Dienbladen koop je eenvoudig online bij bol. Onze dienbladen worden onder andere gemaakt van natuurlijke materialen als riet en rotan, hierdoor zijn ze erg stevig en kunnen.


Moederdag dienblad met foto ( zwart - x cm)Maak dit dienblad nu nog persoonlijker door er een leuke foto, tekst of logo aan toe te voegen. Maak dit mooie, zwarte dienblad helemaal naar jouw smaak en geef dit unieke geschenk aan jouw moeder cadeau! Je kunt dit dienblad gebruiken voor bijvoorbeeld een heerlijk ontbijt, of het rondbrengen.


Daarnaast helpt een dienblad ook mee tegen het beschermen van je meubels. Voor banken zijn er overigens ook flexibele dienbladen. Deze dienbladen vormen zich naar de armleuningen. Dit zwarte houten vierkanten dienblad is dankzij de handige grepen goed te gebruiken om drankjes en hapjes op te serveren.


Dit dienblad is niet alleen handig om thee of koffie op te serveren wanneer je visite hebt, maar het is ook leuk om op tafel of of.

Woondecoratie houten dienblad wit cm. Bespaar tot wel via kiesproduct. Daarnaast is een dienblad ook een perfecte accessoire om je interieur mee te stijlen. Zet uw drankje en hapje op dit stevige, berken dienblad.


Bij Mepal vind je de hoogste kwaliteit. Een dienblad mag gewoon een vast plekje krijgen in het interieur om als het niet gebruikt wordt een decoratieve functie te hebben. U heeft bij Rofra Home een ruime keuze uit allerlei verschillende soorten dienbladen. Het is bij het kopen van een dienblad natuurlijk van belang dat het bij uw interieur past. Dit zwarte dienblad is niet alleen heel handig voor het rondbrengen van drankjes en snacks, maar is ook nog eens een mooi woonaccessoire.


Leg het blad op de salontafel of eettafel en vul hem met allerlei leuke theelichtjes en andere spulletjes. Zo heb je een sfeervolle tafelversiering!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts