donderdag 13 september 2018

Exclusieve kaarsen

Kies uit 1producten vanaf € 95. Ontdek ons unieke assortiment kaarsen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Overstappen kan alleen vandaag nog!


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.

Iemand een onvergetelijk cadeaux geven? Denk dan eens aan een bijzondere kaars. Hier vind u de collectie kaarsen van Flugel Duitsland. Met de hand gemaakte kaarsen.


De meeste kaarsen zijn met een laklaag afgewerkt. Sommige kaarsen hebben een. Zeer exclusieve design kaars type Poesie in de kleur zwart en roze met zilvergrijs biesje in bloem vorm en afgewerkt met een hoogglans lak.


Deze design kaars kenmerkt zich in vorm, design en kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen, de design kaars wordt met de handgemaakt en beschilderd dit. Wilt u een kaars bestellen of een uniek exemplaar op maat laten maken?

Of heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag verder. Gratis verzending vanaf 2-Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De stijlvolle kaars in een bijzondere zilverkleurige glazen pot heeft lonten en gaat 1branduren mee. De collectie kaarsen en kandelaars is veelzijdig bij de Bijenkorf.


Van kleurrijke geurkaarsen tot klassieke kandelaars van goud: licht en warm kaarslicht geeft elk interieur wat extra sfeer. Het online assortiment bestaat uit kaarsen en kandelaars met een modern, klassiek of minimalistisch ontwerp. Kaarsen en kandelaars bij de Bijenkorf.


Van bigfoot kaarsen zijn ook niet geurende varianten beschikbaar. De fireflies geurkaarsen zijn echter blikvangers. Deze geurkaarsen branden met vijf kleine vlammetjes en roeten absoluut niet. De lontjes houden zichzelf op lengte.


De kaars brandt mooi helemaal op. Door het grote oppervlak van de geurkaars geeft deze veel geur af. Deze zijn daarom ook zeer gewenst bij onze klanten. Hiernaast hebben wij ook nog exclusieve merken en handgemaakte producten.


DutZ kaarsen shop je bij Flowerfeldt. Het exclusieve merk Parks staat voor luxe en ze ontwikkelen speciale geparfumeerde kaarsen van hoge kwaliteit. Elke verfijnde geur is persoonlijk gekozen vanwege de universele aantrekkingskracht.

Exclusieve design kaarsen van DutZ. De 1 natuurlijke wax kaarsen zijn elk verpakt in een prachtige geschenkverpakking. Al onze kaarsen worden snel geleverd en vind je allemaal goedkoop online. Ons assortiment bevat verschillende mooie kaarsen , zodat er altijd voor je gelegenheid of interieur de juiste kaars tussen zit. Per kaars vermelden we hoeveel branduren deze.


Dit betekent dat de kaarsen in de hitte niet zomaar zullen inzakken of inbuigen. Binnen de gezellige collectie van My Flame Lifestyle vind je ook geurstokjes, roomsprays, geurhangers en kaarsenhouders, afgestemd op de mooie kaarsen. Het glas kun je later hergebruiken voor een theelicht of een kleine stompkaars.


Zelfs als de kaars niet brandt, valt deze kandelaar op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts