donderdag 27 september 2018

Grijs mdf

Online gezaagd hout bestellen, dat is écht handig. Brandvertragen watervast, gegron of in diverse kleuren voor de beste prijs! MDF Platen Diktes verkrijgbaar van tot 50mm. Hiermee bieden we een zeer brede keuze uit diverse kleuren, diktes en afmetingen. De door en door kleur van het Color MDF ontstaat tijdens het productieproces, waarbij kleurstoffen door de vezels worden gemengd.


Grijs mdf

MDF ofwel Medium Density Fibreboard is geperst board. Dit board heeft een middelharde dichtheid en bestaat uit houtvezels die met harsen aan elkaar zijn verbonden. Van MDF kunt je onder andere deuren, kasten, lijsten en meubels maken. Je kiest voor MDF Grijs Gekleurd wanneer je een decoratief project wilt maken in een grijze of getinte kleur. Het afwerken in de juiste kleur kost weinig tij omdat de plaat al de juiste kleur heeft.


Je kunt het in principe dus direct aflakken. MDF valt in de categorie vezelplaten. De plaat bestaat uit houtvezels die onder hoge druk zijn samengeperst. Bij MDF Grijs V3is hierbij een speciale, watervaste, lijmsoort gebruikt én is het onder hogere druk samengeperst in vergelijking met bijvoorbeeld MDF Blank.


Bekijk prijs in: Inclusief BTW. Verfijn resultaten: Geleverd binnen 2-werkdagen 19mm MDF licht grijs. Ontdek de producten uit dezelfde collectie. MDF is een plaatmateriaal wat goed bewerkbaar en mooi af te werken is. Zo gaat frezen, schuren, schaven, boren en zagen heel gemakkelijk.


De MDF platen splinteren niet en de toepasbaarheid van MDF is heel veelzijdig. Voor tal van klussen binnenshuis, maar ook op een beschutte plek buiten komt MDF goed van pas. MDF met lakdraagfolie: deze MDF -plaat is reeds voorzien van een grondlaag en dus kostenbesparend naar afwerking toe. Wordt in de handel ook soms wel onterecht aangeboden als standaard- MDF.


Grijs mdf

Door toevoeging van pigment bekomt men een door-en-door ingekleurde plaat. Kortom, meubelpanelen zijn in vele dessins verkrijgbaar. Het houten meubelpaneel is zelfs te koop met voelbare houtstructuur, waardoor je meubel niet van echt hout of eiken is te onderscheiden. De binnenkant van de panelen is echter van spaanplaat of MDF en daarmee een zeer voordelige en tijdbesparende manier om je eigen meubels te maken.


Product omschrijving: vochtwerende en structurele MDF -plaat voor industriële verwerking en interieurtoepassingen, door en door grijs gekleurd. De Sokkelfabriek is specialist in het produceren van kwalitatieve en onderscheidende sokkels. In onze fabriek in Ravenstein produceren wij een compleet pakket aan. Meubelpanelen Grijs op maat gezaagd.


Onze op maat gezaagde Grijze meubelpanelen zijn beschikbaar in verschillende soorten kleuren Grijs. Flexa MDF grondverf grijs 7ml is een matte, vullende sneldrogende grondverf voor binnen en buiten op basis van acrylaathars. Flexa hout mdf grondverf grijs 7ml is een vullende en sneldrogende grondverf voor binnen en buiten op MDF (Medium Density Fiberboard).


Twincolour is een MDF -plaat opgebouwd uit twee toplagen van mm zwartgekleurd HDF en een kern van grijs ingekleurd MDF. Twincolour heeft een superieure kwaliteit vanwege haar vezelselectie, speciale - niet giftige - kleurpigmenten, laag formalhydegehalte (E1) en resistentie tegen natuurlijke en kunstmatige verlichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts