dinsdag 18 september 2018

Fotobehang lucht

Bekijk het gehele assortiment fotobehang. Of bezoek één van onze winkels. Fotobehang van alle merken op beslist. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal!


Maak van je huis een thuis.

We hebben een selektie gemaakt om ze ook als fotobehang toe te passen op. De lucht boven Manhattan heeft bijzondere kleuren door de combinatie van de zon die door de wolken schijnt. De grijs-gele lucht geeft de foto een vintage-uiterlijk. Op dit fotobehang zie je de Empire State Building centraal op de foto staan.


Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Sfeervolle en kalme uitstralingen vanuit de collecties Komar Imagine, Great Zoo en Evolution. Verschillende soorten en merken.

Het vrije gevoel dat je krijgt wanneer je naar de lucht kijkt, wil je natuurlijk altijd wel ervaren. Dat kan met ons fotobehang luchten. Wij zijn een zelfproducerend Nederlands bedrijf met een passie voor design en kwaliteit.


Alle prints worden met zorg gekozen , 1 op maat geprint en bij u thuis bezorgd! Het fotobehang bestaat uit zes panelen, die per stuk aan de muur bevestigd kunnen worden. Little Ones Lucht Hartje is gemaakt van vliesbehang.


Indrukwekkend fotobehang van de skyline van Manhattan, met in het midden het Empire State Building. De lucht heeft een mysterieuze uitstraling met de voorbij trekkende wolken. Met het Lucht en Water fotobehang maak je je interieur echt compleet! Klik hier voor meer informatie en tips.


Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Wil je meer informatie over de verschillende soorten fotobehang of heb je andere vragen over ons assortiment? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel.


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Kies uit 1producten vanaf € 295.

Vind hier alle deals in National! Bespaar tot wel via kiesproduct. Blauwe lucht , sterrennachten of ruimtefotobehangmodellen zijn beschikbaar op behang-kopen. D-ruimteachtergronden in elk formaat.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Een mural van de lucht kan in de slaapkamer worden geplaatst, zodat het elke keer dat u naar bed gaat het voelt alsof u hoog in de lucht zweeft. Ga slapen in een zacht roze wolk in de zonsondergang en zie de zwakke sterren langzaam naar voren komen in de lucht. Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het fotobehang altijd perfect op je muur past. Wij produceren fotobehang uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang met zeer goede printresultaten.


Vliesbehang zorgt voor het beste resultaat: de prints zijn haarscherp, kleuren zijn intens en het behang is eenvoudig aan te brengen op de muur. Ons zeer realistische foto- en design behang wordt gedrukt op een hoogwaardige vliesbehang. Geen rollen of banen maar één rol behang. Kies je favoriete foto en start met je eerste fotobehang uit één deel! Mysterieuze wouden, woeste golven en vergezichten over strekkende velden vol kleurige bloemen.


Ervaar de rust van natuur in je huis met de fotobehangen in onze natuur en strand collectie. Verras met een spectaculaire bloemenfoto of geniet van de kalmte van de zee. Wat voor weer het ook is, met onze fotobehangen heb je altijd de perfecte natuur voor jouw kamer.


Wandel door deze unieke collectie en creëer het landschap van jouw dromen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts