woensdag 5 september 2018

Wekker jacob jensen

Een minimalistisch design gemaakt voor jou met oog voor detail! Hamden en laat je inspireren. Haal vandaag nog die wekkers in huis. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Dit is een radiogestuurde wekker – het quartz uurwerk maakt iedere nacht contact met de radiozender in Frankfurt am Main om zich (zo nodig) gelijk te zetten met de atoomklok. Naast een eenvoudige tijdweergave beschikt hij over een weksignaal, sluimerfunctie en over een ingebouwde verlichting.

Hij werkt op AAA-batterij (wordt meegeleverd). Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De laatste wekkers trends. Vergelijk jacob jensen wekkers.


Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ!

In zijn designs weet Jensen altijd de delicate balans tussen schoonheid en functionaliteit te behouden. De analoge wekker is namelijk zendergestuur zodat altijd de exacte tijd op de wijzerplaat wordt weergegeven. Handmatig instellen is dus nooit meer nodig! Wij zoeken steeds naar een mooie mix van klassieke analoge en moderne digitale, maar ook bijzondere design wekkers , van leveranciers uit heel de wereld. De merken die wij voeren zijn o. Deze wekker is met zijn strakke, scherpe lijnen een mooi item voor op je nachtkastje.


Wekkers tegen lage prijzen. Met deze alarmklok wordt je wakker in stijl. De conditie is nieuw ik verkoop dit omdat ik het heb gekregen maar niet ga gebruiken past goed bij buiten thermometer, binnen ther. De JACOB JENSEN TM Alarmklok is een 24-uurs klok met weksignaal, sluimerfunctie en ingebouwde verlichting.


De Alarmklok kan op zichzelf staan of aan de wand worden gemonteerd - rechtstreeks of op een JACOB JENSEN TM Montageplaat. U kunt de alarmklok naar keuze ook monteren op een JACOB JENSEN TM Weerstation-standaard. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


In de afgelopen jaar heeft hij met behulp van originele, eenvoudige en een nu al klassieke vormgeving bewezen dat de producten in ons dagelijks leven zeker wel van ingetogen schoonheid kunnen zijn. Bestel hier wekkers online. Merk: Jacob Jensen Categorie: Klokken. Koop deze Jacob Jensen wekker voor 89.


Dag en nacht, licht en donker.

Dat zijn de contrasten die Jacob Jensen bijeen heeft gebracht bij het ontwerpen van de 7wekker. Het minimalistische design en de aparte wijzers zorgen voor een simpele, maar stijlvolle (reis) wekker. Ontwerper Jacob Jensen : stijlvolle en buitengewoon praktische designs.


Klassiek vormgegeven alarmklok van Jacob Jensen. De visie van Jacob Jensen : minimalistisch en elegant met een perfecte balans tussen vorm en functie is ook terug te vinden in dit ontwerp van de designer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts