woensdag 12 september 2018

Blokker nachtkastje

Blokker nachtkastje

Nachtkastjes online bestellen. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.


De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak.


Ontdek ons unieke assortiment nachtkastjes. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-.


Blokker nachtkastje

Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Kasten van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! In uw slaapkamer wilt u een rustige sfeer neerzetten. Houd daar rekening mee als u nieuwe nachtkastjes gaat kopen en kies voor een nachtkastje wat past bij de stijl van uw slaapkamer. In het aanbod van Leen Bakker vindt u nachtkastjes in verschillende stijlen voor een verrassend lage prijs. Het stevige blad is ideaal voor het bewaren van een wekker, een leeslamp, boeken, enz.


Dit nachtkastje heeft een groot kastje en kan ook gebruikt worden als bijzettafel of telefoontafel. Een nachtkastje met extra opbergruimte is fijn als je veel spullen hebt. Kies je voor een dicht kastje, dan verstoffen je boeken en andere spullen niet. Een bijzettafel kan je ook gebruiken als nachtkastje , en andersom!


Plaats ‘m naast je favoriete fauteuil of zet ‘m in de hoek van de kamer met een grote plant erop. Deze nachtkastje uit hout bestaat uit schuiflades. Het is handig en zet een extravagante touch en rustiek in uw huis. Of u nu een nachtkastje hebt of niet: de wandlamp met geïntegreerde, aanvullende (!) leesverlichting is simpelweg van alle markten thuis!


Deze combineert het schemerachtige, gezellige licht van de klassieke modellen met een spotachtige leeslamp en neemt geen vierkante millimeter ruimte in beslag op een nachtkastje. Het voordeel van nachtkastjes is dat ze de juiste hoogte hebben ten opzichte van het bed. Daarnaast is een nachtkastje vaak voorzien van lades of een deurtje met plankjes waardoor je er wat extra spullen in op kunt bergen. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Het kan ook als bijzettafel worden gebruikt. Het nachtkastje is gemaakt van MDF en is versierd met metalen handvatten op de lades. Het is ontworpen met lades en biedt dus voldoende opbergruimte om kleine voorwerpen geo. Het witte nachtkastje bestaat uit lades en een legplank en zorgt voor een romantische uitstraling in je slaapkamer.


Hij kan ook worden gebruikt als wandtafel of bijzettafel. De lade biedt genoeg ruimte voor het. Handige lampen voor het nachtkastje. Normale tafellampen geven dan wel voldoende licht om het donker te verbreken, maar het licht is veel te fel om lekker in te kunnen slapen. Lampen voor op het nachtkastje zijn voorzien van licht wat net voldoende is om wat te zien in de kamer, zonder dat het hinderlijk is voor de nachtrust.


Blokker nachtkastje

Alle prijsdalingen, scherpe aanbiedingen en leuke acties zijn ook te vinden in de Blokker folder. Bedtafels koop je eenvoudig online bij bol. Deze folder komt regelmatig uit en kunt u op onze website direct bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts