dinsdag 18 september 2018

Vitrage wassen

Prachtige vitrage bij dé gordijnen website. En bestel eenvoudig, snel en vertrouwd je vitrages op maat. Bestel uw type gordijnen vandaag nog voor een snelle levering. De grootste collectie vitrages vind je hier!


Vitrages tegen de laagste prijzen.

Bekijk ons unieke assortiment vitrages. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Hoi, Ik was de vitrage altijd op een fijnwasprogramma. Meestal gewoon op graden.


Denk er wel aan dat de vitrage dan kan krimpen! Dus is eerste keer wassen in koud water of met de hand wel aan te bevelen.

Trouwens ik hang de vitrage gewoon nat op. Uw vitrage ziet er langer wit uit als u hem 2akeer per jaar wast. Gebruik bij het wassen vitrage wit van Nibro. En zoals al eerder is verteld centrifugeren en vochtig ophangen en uit laten lekken.


IK was mijn vitrage altijd in januari april en september. De meeste vitrage kan gewoon in de wasmachine, maar het is altijd verstandig om even het waslabel te checken. We gaan er bij de ‘stappen’ even van uit dat de vitrage in de wasmachine kan. De overige gordijnen en vitrages kun je thuis wassen.


Vouw per gordijn of vitrage de bovenrand met haken bij. Gordijnen en vitrages wassen. Kijk eerst op het label of de gordijnen en vitrages in de wasmachine mogen of dat ze naar de stomerij moeten.


Als het nergens te vinden is kun je het beste even langs de winkel gaan. Er kunnen ook wastekens op het label staan die aangeven hoe de gordijnen of vitrages gereinigd moeten worden. De vitrage is tegenwoordig niet meer standaard wit, maar komt vaak met een werkje in de structuur of zelfs met een glimmertje of een glittertje.


Ook in kleur zijn er tegenwoordig dus vele variaties mogelijk.

Door de fijne gebruikte textielsoorten is het onderhoud van jouw vitrage geen standaard verhaal. Je gordijnen wassen en onderhouden, lees hier alle tips. Niet de favoriete klus van veel mensen maar soms moet het toch gebeuren, je gordijnen wassen. Om de perfecte uitstraling van je gordijnen te behouden is het belangrijk dat ze er altijd fris en schoon uitzien.


Na een dik jaar zien onze nieuwe en toch best dure vitrages er niet meer zo wit uit. Ik heb het plan om ze morgen te gaan wassen. Kan dit eigenlijjk gewoon met bijv. Hoe kan ik vitrages wassen met de wasmachine? Op graden, zijdewas, etc, het is een heel lichte stof.


Dat is niet erg, want het is ook niet verstandig om ze heel vaak te wassen. Maar als je het dan doet, is het slim om het op déze manier te doen. Het advies: was ze zo min mogelijk. Dan blijven ze echt het mooist.


Zolang ze er schoon uitzien en het huis goed geventileerd wordt, is het zeker nog niet nodig. Eén keer per jaar wassen is ruim. In onze winkels en onze webshop vind je vele verschillende vitrages , maar ook divers soorten andere raamdecoratie zoals overgordijnen, rolgordijnen, lamellen en kant en klaar gordijnen voor iedere ruimte in huis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Creëer de sfeer die jij wenst! De meeste in between gordijnen kun je prima zelf wassen en waar nodig even lauw tot warm strijken.


Als vitrage gemaakt is van een kunststofvezel (acryl, polyester) dan is er geen oplossing. Door te wassen met een te hoge temperatuur (gr) worden de vezels vervormd en zijn niet meer te herstellen. Alle antwoorden over strijken en zo zijn onzin. Wasvoorschrift vitrages Omdat de meeste vitrages voor 1 uit polyester bestaan, kunnen ze goed gewassen worden. De stof krimpt niet of nauwelijks.


Soms is met de hand wassen in ruim water (max. 30°C) noodzakelijk. Om beschadigingen te voorkomen raden we je aan om de vitrages in een waszak of een sloop te wassen.


Hierdoor wordt de vitrage weer intens stralend wit. De geconcentreerde intensieve witformule versterkt de effectiviteit van de andere wasmiddelen waardoor er geen speciaal vitragewasmiddel nodig is. De helder-witte kleur blijft (naar gestandaardiseerde laboratoriumomstandigheden) ook na het opnieuw wassen behouden.


Vouw het gordijn op met de haakjes tegen elkaar aan, een pantykousje eromheen knopen en de kous over de haakjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts