vrijdag 28 september 2018

Multimate lampen

Gratis retour en levering aan huis! Meubelen voor kerstmis geleverd. Bespaar tot op je meubelen! Bekijk onze Badkamer assortiment. Lampen van alle merken op beslist.

Duizenden lampen op voorraad. Selecteer een vestiging bij jou in de buurt om de actuele openingstijden, het specifieke assortiment en de acties van jouw Multimate te kunnen zien. Hierdoor is dit een ideaal lampje voor bijvoorbeeld boven uw bed. U kunt in het donker toch lezen zonder uw partner hinderlijk te storen met felle verlichting.


De flexibele arm maakt het mogelijk dat u de lich. Staande lampen zijn niet alleen functioneel, maar creëren ook sfeer. Plaats staande lampen en vloerlampen als extra verlichting in elke ruimte in huis.

Zet bijvoorbeeld een stijlvolle staande lamp naast de bank of in een hoek van de kamer die je gezellig wilt aanlichten. De LED- lampen met volt zijn per stuk of per twee verpakt. Ga je LED- lampen kopen, dan kan je kiezen voor een eenvoudige LED-lamp, maar ook slimme verlichting is als LED-verlichting verkrijgbaar. Kies dan verschillende lampen , die je op verschillende momenten aan en uit kunt doen.


Eén of meer lampen met helder licht, recht van boven, wanneer je aan het werk bent. En sfeerlampen voor de gezellige momenten aan tafel. Meestal werken deze ook op halogeenlampen, maar het is beter hiervoor een halogeendimmer toe te passen. Zo weet je zeker dat alles goed en veilig zal werken. Bij LED- lampen is het gebruik van een speciale LED-dimmer echt nodig.


Wil je LED- lampen dimmen? Let er dan op, al bij aankoop van je LED- lampen , of deze dimbaar zijn. Beeldschone lampen en verlichting online kopen en bestellen ver onder standaard winkelprijzen? Wij hebben een zeer grote collectie!


Deze energiezuinige LED lamp verbruikt watt en heeft een lichtopbrengst van 2lumen. De lichtopbrengst van deze lamp is vergelijkbaar met de lichtopbrengst van een gloeilamp van watt.

LED lampen hebben minder vermogen in watt nodig dan een gloeilamp, om dezelfde hoeveelheid licht te produceren. Verlichting is één van de eerste behoeften in huis. Verschillende soorten verlichting zorgen samen voor optimaal en sfeervol licht. Met LED-verlichting haal je energiezuinige en duurzame lampen in huis. Bij KARWEI vind je de LED- lampen van bekende en kwalitatieve merken, zoals Philips en Handson, en vaak voor een aantrekkelijke prijs.


Hanglampen zorgen voor een mooie, gezellige en uitnodigende Touch in iedere ruimte. Vandaar dat hanglampen tot de meest gezochten lampen behoren. Als blikvanger in het midden van de ruimte onderstrepen deze lampen uw smaak voor inrichting. Vintage, Scandinavisch, klassiek of landelijk.


Led-verlichting gaat langer mee, verbruikt minder energie dan gloeilampen én is beter voor het milieu. Daarom is ons hele verlichtingsassortiment nu overgeschakeld op led. Je vindt bij ons lampen met geïntegreerde led-verlichting en led- lampen die je in een bestaande bureaulamp, hanglamp, staande lamp of andere armatuur kan gebruiken.


Ruime voorraad ouderwetse en goedkope gloeilampen E1 een B22d bajonet fitting Voor 20:uur bestel morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts