dinsdag 18 september 2018

Beits voor meubels

Kwaliteit voor de laagste prijs! Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Bezoek Goossens Wonen en Slapen en laat je inspireren door de unieke Goossens collectie. Vind transparante beits als je nu zoekt.

Het kan nodig zijn om hout op kleur te brengen. Dit geldt voor nieuw hout maar kan ook gelden voor hout van een oud kastje dat behandeld is met de verkeerde afwerklaag die eerst verwijderd is. Hout kleuren doen we dus met beits en niet met welke was dan ook. Er zijn veel mensen die denken dat hout met was gekleurd wordt.


Experimenteer als je dat wilt met het gebruik van verschillende kleuren voor verschillende delen van het meubel. Beits aanbrengen op je meubels en kozijnen doe je zo! Niet alleen voor de beste producten kun je bij GAMMA terecht, maar ook voor klusadvies waar je verder mee komt.


Neem dus vooraf onze professionele klusinfo goed door als je met binnenbeits aan de slag gaat.

We helpen je graag op weg met het beitsen van je meubels of kozijnen. In deze categorie vindt u verschillende beitsen welke wij in ons assortiment hebben. Elke beits heeft zijn eigen uitstraling. Over het algemeen is de gebruiksaanwijzing redelijk gelijk. De beitsen zijn geschikt voor diverse houtsoorten.


Bij speciale houtsoorten is het wel aanbevolen om de beitsen eerst uit te testen. Als het hout groeven en ruwe plekken heeft kun je houtvulmiddel gebruiken voordat je gaat beitsen. Als je teakhouten meubels buiten laat staan krijgt het hout een zilvergrijze kleur wanneer het ouder wordt. Als je meubels van kleur veranderd zijn is het vooral belangrijk om ze voor het beitsen te schuren. Doordat transparante beits in het hout trekt, accentueert deze de natuurlijke nerven.


Wil je jouw meubelstuk graag van een geheel nieuwe kleur voorzien, dan kies je voor een dekkende beits. Een parketvoer heeft heel wat te verduren. Zorg met een goede beits voor een langdurige beschermlaag. Kies een speciale vloerlak voor extra stevigheid.


Verschil vernis, binnenbeits, vloerolie, traplak. Afhankelijk van de ondergrond en het gebruik van het te behandelen oppervlak kies je voor een bepaalde vernis, lak of olie. Maar het is zeker ook geschikt voor andere houtsoorten zoals grenen.


Uw meubels eerst goed schuren met schuurpapier: korrelgrote P120.

Daarna het meubel vet en stofvrij maken met bijvoorbeeld een lakreiniger. Kies dan voor een transparante beits. Transparante beitsen beschermen het hout en waarborgen de oorspronkelijke kleur. Binnenbeits en buitenbeits.


Buitenbeits is specifiek bedoeld voor het beitsen van hout dat voornamelijk buiten staat. Je kunt beits voor meerdere doeleinden inzetten. Handige tips voor het beitsen van hout. Elke klus vraagt om een andere aanpak en spullen.


Voordat je begint met beitsen is het goed om op een aantal dingen te letten, waaronder het soort beits wat je wilt gaan gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een transparante beits nodig of een dekkende beits ? Van Beginner tot de Serieuze Visser. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Tuinbeits tegen lage prijzen. Bestel hier verfspullen online. Klussen: meubels – houtwerk beitsen of schilderen Beits is een middel dat in het hout trekt en het hout zo een kleur geeft en beschermt.


U kunt met beits nerven een extra accent geven of u kunt juist het hout maskeren. Wanneer u een stoel gaat schilderen kunt u het beste alkydverf gebruiken omdat het. Voor tuin, huis en meubelen. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis!


Een behandeling met deze was zorgt voor een mooie glans en verwijdering van oppervlakkige vlekken en krasjes. De was is in verschillende kleuren verkrijgbaar maar wordt niet gebruikt om hout op kleur te brengen. Beits , olie, vernis of boenwas: wat is de beste keuze voor mijn binnenhout? Kan ik mijn parket, trap of meubelen best beitsen , oliën, vernissen of boenwassen? Het is een veelgestelde vraag.


Het antwoord hangt af van welk resultaat je op het oog hebt. Maar ook kun je dekkende beitsen als buitenbeits gebruiken voor pergola’s, houten hekjes, spoorbielzen of de houten onderdelen van het huis. Schuttingbeits is een perfecte beits voor als je de schutting een andere kleur wilt geven en wilt voorkomen dat je schutting er lelijk uit gaat zien. Lees over zowel positieve als negatieve eigenschappen en wanneer kies je voor welk afwerk product.


Het craqueleren van meubels. Om te zorgen voor een craqueleereffecct van meubels , kun je dit effect twee soorten lak gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts