donderdag 13 september 2018

Behang pastel

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Trendy en Hip behang online kopen? Vrolijk, kleurrijk en creatief.


Het interieur is functioneel, flexibel, relaxed en gezellig! Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Niet-geweven behang is geschikt voor lijm. Ga dan voor zwart behang of zwart-wit behang of een natuurlijke tint zoals taupe behang of bruin behang.


Ook leuk: Delfts blauw behang , patchwork behang , of pastel behang ! En voor wie een beetje glamour wil, er bestaat ook goudkleurig behang en zelfs zilver behang. Behang voor de meisjeskamer. Kies je voor kleurrijk of pastel behang voor meiden met een stoer, lief of gezellig of juist rustig thema. Mooie afbeelding van paardenbloemen in pastelkleuren. Pastel geeft je interieur een romantisch tintje en is perfect voor in de slaapkamer.


Met dit opvallend behang fleur je je kamer direct op en laat zich goed combineren met verschillende woonstijlen en accessoires. Met behang creëer je snel je eigen thuis. Wij verkopen alle soorten behang die bij jouw stijl en interieur passen. Heb je net een nieuwe woning of wil je je huidige woning een opfrisbeurt geven? Bij Kwantum heb je de keuze uit een ruime collectie zeer voordelig behang in allerlei kleuren en soorten, met vliesbehang, papierbehang en vinylbehang.


Of je nu houdt van modern, industrieel of klassiek, er is altijd behang dat past bij je wensen. Airtex: Een grote wereldkaart op behang over de gehele muur van je slaapkamer, kantoor of bedrijfsruimte? Voor grote oppervlaktes is Airtex behang ideaal.


Behang pastel

Je wereldkaart wordt uit één stuk behang gehaald! Airtex scheurt niet, kreukt niet en is eenvoudig schoon te maken. Daarnaast is dit behang eenvoudig te verwijderen en herbruikbaar! Gratis verzending €5-Of je nou in België of Nederland woont, geen probleem!


Wij verzenden je bestelling gratis als je bestelling boven de €5- uitkomt. Het behang wordt specifiek per klant geproduceerd en kan niet teruggenomen worden. Elke woensdag 12u gaan alle orders in productie, om de week erop de dinsdag te verzenden. Livingwalls Fotobehang Walls by Patel dutch pastel 1. Met dit behang neemt de muur de hoofdrol in het interieur helemaal over. Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang.


Behang pastel

De grootste collectie behang direct uit voorraad leverbaar. Tot korting op actueel behang. Van steenbehang tot Acrylbehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts