dinsdag 11 september 2018

Horloge met maar 1 wijzer

Horloges nu al vanaf € online. De beste prijzen horloges. Ruim assortiment horloges. Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand.


Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Bekijk onze grote collectie horloges online.

Meer tijd over voor geluksmomentjes! Dat was normaal, functioneel en het past bij de tijd. Een horloge had maar een wijzer nodig. En volgens MeisterSinger is dat nog altijd zo: een is genoeg! Jazeker, horloges met slecht één wijzer.


Of eigenlijk gezeg de horloges worden steeds populairder sinds ze sinds midden jaren tachtig worden geproduceerd. Misschien heb je wel eens van MeisterSinger gehoor het bekendste merk onder de eenwijzerige horloges. Maar daar betaal je bij het goedkoopste model al snel 6euro voor.

Slechts één uurwijzer, dat is alles wat volgens hem een horloge nodig heeft. In eerste instantie denk je dat dit niet mogelijk is. Maar door de wijzerplaat op een bepaalde manier te ontwerpen, zul je zien dat het echt werkt! Waarom heeft een horloge of klok wijzers ? Deze Defakto klokjes bewijzen dat het ook met wijzer kan. Dit is een horloge dat de tijd aangeeft in seizoenen in plaats van in minuten en uren.


Niet elk horloge pakt het bekijken van de tijd zo radicaal aan als The Present, maar de Picto heeft wel een andere eigenschap: eenvoud. Dit horloge bezit maar één wijzer : de wijzer die de minuten weergeeft. Meistersinger staat bekend om de horloges met maar één wijzer.


Het horloge is namelijk het eerste horloge op de wereld met maar wijzer. Dat maakt het horloge uniek en tegelijkertijd ook veelzijdig en sportief. Helaas kende dat ook zijn keerzijde, waarin copycats zijn design kopieerde. Klaus Botta hield koers en bleef dezelfde horloges vol met passie ontwerpen.


We kunnen met ons horloge naar de maan gaan, van kilometer hoogte parachutespringen, 10. Daarom is voor ons een horloge waarop men alleen maar de tijd af kan lezen en dat ook nog eens op een bijzondere oorspronkelijke wijze buitengewoon normaal. Ontdek nu ons uitgebreide aanbod horloges.


Het gaat om een versie met doorkijkbodem.

Vandaag bestel morgen in het nieuw! Kunnen jullie haar adviseren of dit een verstandige aankoop is en wat alternatieven zijn? Ook de doorkijkbodem vinden ze mooi.


De oprichters van Slow, Chris Noerskau en Corvin Lask, willen iedere stresskip helpen om het wat rustiger aan te doen. Doordat hun horloges slechts één wijzer hebben, verandert onze manier van kloklezen namelijk met een filosofische eenvoud. In hun één wijzer horloges doen ze dat door de minuten- en secondenwijzer weg te laten en alleen de urenwijzer te laten zien. Met de Fossil Q Commuter Hybrid om je pols draag je een klassiek horloge waar slimme technologie achter schuilt.


Met druk op de knop aan de zijkant van het horloge geven de wijzers de datum of een tweede tijd aan. De horloges zorgen er met een ontspannende tijdsaanduiding voor dat u kunt ontsnappen aan de hectiek van alledag. Dat wordt ook gesymboliseerd door het logo, een fermate.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts