woensdag 12 september 2018

Annie sloan workshops nederland

Annie sloan workshops nederland

RMDplay is de seo specialist voor jou seo diensten zonder omkijken u vraagt wij draaien! We bieden prof SEO diensten waarmee websites de organische zoekresultaten kunnen verhogen. Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen.


Je gaat uiteindelijk met een complete hanglamp naar huis. Deze herfst hebben we weer iets leuks op de agenda staan, namelijk de workshop ‘lampenkap maken’. Lees er alles over op onze website! Schrijf je snel in de vraag is groot.


Een geweldige verf om je meubels die oude uitstraling te geven Er is zoveel mogelijk met deze verf dat het leuk en leerzaam is om eens een workshop te volgens, ik geef je net dat duwtje om straks thuis nu echt aan die kast of aan dat bed te beginnen. Onze winkel is gevestig in de voormalige Gereformeerde kerk, in Harmelen, een klein dorp in de provincie Utrecht. De workshops worden veelal in winkel gehouden, maar op locaties is ook bespreekbaar. Workshops en advies over o. Annie Sloan Chalk Paint matte kleuren Bij Chalk Paint hoeft u niet te schuren.


ANNIE SLOAN ’ ist eine eingetragene Marke Annie Sloan Interiors Ltd. Please Confirm Your Location The Annie Sloan store and stockist databases are localised to the regions we supply. Heb je een vraag of advies nodig?


Wij staan je graag te woord! Inspirerende Atelier gespecialiseerd in de complete Annie Sloan productlijn. Door mijn workshops hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd van tevreden klanten. Wil je nog informatie of advies of een afspraak maken.


Annie sloan workshops nederland

Gebruiksaanwijzing Annie Sloan Soft Wax aanbrengen. En het van uitermate groot belang is dat het vocht volledig is verdampt. Om een echte sterke verf te krijgen. Boek uw Hotel in Nederland online. Aan het eind van de avond gaat u naar huis met een geweldig meubeltje , en met veel geleerde technieken.


De Oude Deelzolder is een uitgelezen plek om regelmatig inspiratie op te doen. Je kunt er ook alle kleuren Chalk Paint kopen, evenals de waxen, kwasten en boeken. De dealers kunnen zelf hun contactgegevens en workshops op de website plaatsen. Kies zelf een workshop en we prikken een datum.


Zin in een gezellige, creatieve ochtend met een heerlijke Italiaanse lunch? Annie Sloan workshops , leuk uitje, vrijgezellenfeestje, buurtuitje, bedrijfsuitje, familieuitje. Na een jaar vol workshops met verouderingstechniek op een wandornament, is het nu tijd voor iets nieuws! We houden ons bezig met de styling en Re-styling van uw thuis of werk.


Creatief als we zijn, inmiddels ook dealer van Chalk Paint decoratieve verf van Annie Sloan (krijtverf). Schuren is verleden tijd (echt waar). Waarna je zelf aan de slag kunt. Aan de slag met Ariadne at Home en Annie Sloan ! Houd een gaatje in je agenda vrij, want dit voorjaar slaan Ariadne at Home en Annie Sloan opnieuw de handen ineen. Op verschillende locaties worden workshops decoratieve verftechnieken gehouden en jij kunt erbij zijn.


Een leuk DIY-uitje met je vriendinnen. Wij hebben diverse workshops die wij met. Wij adviseren je graag over het gebruik van Annie Sloan paint, Fusion mineralpaint en Armour glasets.


Wij zijn gespecialiseerd in het geven van workshops en cursussen op het gebied van verf- en etstechnieken. Voor 15:materialen besteld is de volgende dag in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts