donderdag 6 september 2018

Gebaksschoteltjes

Grote collectie gebaksborden vind je hier! Altijd de beste deal voor jou. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Bekijk de categorie servies op hema.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.

Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Zo kun je jouw eigen gebakken lekkernijen op een stijlvolle manier serveren aan de gasten. Veel mensen hebben wel een setje gebaksschoteltjes in huis.


Gekocht samen met de taartschaal. Maar meestal zijn dat er maar zes of hooguit tien of twaalf. En dat schiet natuurlijk niet op als je voor een groter gezelschap gebak wilt uitserveren. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Kies uit onze ruime collectie serviesgoe zoals complete sets of losse borden, schalen en diepe borden.

Dek de tafel die bij je persoonlijke stijl past. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. De schotels zijn gebruikt maa. De kleurrijke gebaksbordjes van wehkamp maken het vieren van een feestje nóg leuker!


Koop online de beste merken! Vintage gebaksschoteltjes van het merk Flora Gouda Hollan uit de vijftiger jaren. Prachtige pasteltinten, van iedere kleur zijn er twee schoteltjes aanwezig, totaal schoteltjes. De conditie is goed gezien de leeftij bij schoteltjes is een kleine snip zichtbaar, de andere zijn onbeschadig zie de details. Zeven gebaksschoteltjes van Plateelbakkerij Zuid Holland met een bloemdecor uit ongeveer de 40er jaren van de vorige eeuw.


Eén schoteltje heeft een donkere punt in de glazuur. De kleur geel van de rand is wat vervaagd en hier en daar bruin verkleurd. Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife!


Nu tijdens SALE met korting tot bij de Bijenkorf. Servies koop je eenvoudig online bij bol. Bij Xenos vind je glazen, theepotten, theedozen en andere accessoires voor de koffie en thee.


Productomschrijving Klein rond gebaksschoteltje van handgemaakt aardewerk. Omdat het nordic Sea servies handgemaakt is variëren de kleuren nog wel eens, dit maakt.

Kleurrijke gebaksschoteltjes met oranje bloemen van CH-R France. Gebaksschoteltjes Budgetline. Attentie: al het aangeboden meubilair, met uitzondering van het restaurant gedeelte is z. Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. Ruim assortiment en laagste prijsgarantie. Al leverbaar vanaf € en vanaf stuks.


Rond klein bordje met een doorsnede van cm. Voor een hapje of mini broodje, als sideplate. Een prachtige mix van vrolijk gekleurd festival servies: de nieuwe.


Tijdloos en modern Scandinavisch servies, kookgerei en interieur design: Aalto vazen, Birds by Toikka, Teema, Origo, Kartio en nog veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts