donderdag 27 september 2018

Gordijn bamboe

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen!

Met het rolgordijn kun je zelf bepalen hoe veel licht je wil binnenlaten in de kamer. Het rolgordijn heeft een afmeting van 150x1cm. Kwantum, daar woon je beter van! Onze bamboe gordijnen zijn vrij eenvoudig op maat te maken. Het enige wat u nodig heeft is een schaar en een houtzaag.


Met de houtzaag zaagt u de boven- en onderlijst op maat en met de schaar knipt u de bamboescheuten door. Dit geeft de gordijnen een prachtige natuurlijke uitstraling waardoor ze een sfeervolle aanvulling zijn voor elk interieur.

Ook het vouwsysteem draagt hieraan bij. Met dit systeem wordt het bamboe gordijn op een elegante wijze gevouwen. Artistiek bamboe gordijn : Daarnaast vind je bij MarketOnWeb ook bamboe gordijnen waarop een kunstwerk geschilderd is, zoals een dorpje in de Provence of tropische planten. Een elegant bamboe gordijn is een kunstwerkje op zich en is naast erg praktisch ook uiterst geschikt als originele bamboe wanddecoratie.


Niet alleen zijn ze sterker dan houten rolgordijnen, ze zijn ook minder gevoelig voor water en vocht. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor vochtige ruimtes van het huis, zoals keukens en badkamers. Uiterst eenvoudig af te vegen en te onderhouden. Bamboe rolgordijnen bestellen.


Jij bent op zoek naar nieuwe bamboe rolgordijnen voor bij jou thuis? Je kunt de bamboe gordijnen combineren met vrijwel alles. De verschillende kleuren geven je de mogelijkheid verschillende looks te creëren. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan bamboe rolgordijnen. Naast bamboe heeft Kitsch kitchen ook nog hele mooie Macrame deurgordijnen.


Je kunt zowel het Kitsch Kitchen vliegengordijn Macrame als bamboe voordelig online in onze webshop kopen! Al decenia lang worden deze gordijnen daar gemaakt en gebruikt.

De bamboe gordijnen komen oorspronkelijk uit Azië. Koop nu en verfraaien van uw huis! Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Ruim assortiment online bestellen!


Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Dit rolgordijn past in bijna ieder interieur. Deze bamboe rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten: naturel en donkerbruin.


Houten rolgordijn- gordijn , natuur , bamboe. Nieuwe houten jaloezieën te koop stevige kwaliteit , nooit gebruikt omdat hij niet past in onze huis maat 1lang x. Wanneer u kiest voor onze bamboe rolgordijnen dan kiest u voor een handgemaakt product van hoogwaardige kwaliteit. Kiezen voor bamboe is kiezen voor een milieubewust, duurzaam en sfeervol rolgordijn.


Het bamboe insectengordijn is een sfeervol en milieu vriendelijke manier om vliegen en ander vliegend ongedierte te weren! Het vliegengordijn met bamboe strengen straalt iets exotisch uit. Kortom dit insectengordijn past helemaal bij een hete zomer! Ontdek ons assortiment bamboe rolgordijnen op JYSK.


Het gordijn hangt aan een houten profiel dat eenvoudig kan worden opgehangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts