vrijdag 21 september 2018

Vitra bijzettafeltje

Al jaar uw Meubelexpert. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Wij hebben veel op voorraad en kunnen meestal snel leveren.


Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifieke bijzettafel en staat deze niet op onze website? Tegen deze tijd hadden ze het werken met gelast draadstaal al goed onder de knie, onder andere door het ontwerpen van de Cats Cradle Base. Tegenwoordig zijn er nog steeds een aantal van deze tafeltjes te vinden in het Eames House.


In de laagste stand is hij een handige bijzettafel, maar in de hoogste stand past hij bijna aan de eettafel of bureau. Hierdoor kunt u dus gemakkelijk extra werkruimte creëren. De drie tafeltjes zijn gemaakt van kurk en hebben een robuuste bouw, zijn stabiel en hebben een uniek karakter. Door het gebruik van kurk is de bijzettafel Cork B relatief licht, zeer sterk en voelt deze prettig en fluweelzacht aan.


Vitra bijzettafeltje

De kruk van de Cork Family maakt een super origineel deel uit van je interieur! Net als het materiaal kurk is het krukje relatief licht, super sterk en hebben een fluweelachtig oppervlak dat prettig aanvoelt. Het Nelson bijzettafeltje is voorzien van een bijzonder en stijlvol design, George Nelson geeft veel aandacht aan de details.


De afgeschuinde rand van het blad laat duidelijk de verschillende lagen van het berkenfineer zien. Bij ons vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Mocht er onverhoopt wat mis zijn met de tafel, dan kunnen wij voor jou zonder moeite een claim indienen bij de fabrikant.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bijzettafels online bestellen. Het onderstel is rondstaal en verchroomd.


De drie robuuste en stabiele varianten van de Cork Family zijn te gebruiken als bijzettafeltje of als kruk. Ze profiteren van de gunstige natuurlijke eigenschappen van kurk: betrekkelijk licht en extreem duurzaam, met bovendien een fluweelachtig oppervlak dat aangenaam aanvoelt. Allemaal aanwezig in onze showroom! Op zoek naar vitra bijzettafel meubels? Vind de voordeligste en mooiste vitra bijzettafel meubels op VERGELIJK.


Vitra bijzettafeltje

Het tafeltje verkeert in perfecte staat. Bekijk het Vitra aanbo vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct! De Vitra Low Table Rod Base (LTR) werd als klein, veelzijdig bijzettafeltje ontworpen door Charles en Ray Eames. Deze tafel werd op allerlei manieren in hun eigen Eames House toegepast.


Vitra Circle biedt showroom- en stockmodellen van Vitra en Artek aan interessante prijzen aan. Na vakkundige reiniging, herstelling of restauratie, worden deze producten verkocht met een hernieuwde garantie van jaar. De bijzettafel heeft een massief houten blad en een ijzerdraad onderstel in basic zwart. Het bijzettafeltje is verkrijgbaar in diverse kleuren, daarnaast is er ook een chroom onderstel mogelijk. Wilt u een andere variant bestellen?


Designer Jasper Morrison De Vitra Rise Table is een handig bijzettafeltje dat u traploos in hoogte kunt verstellen. De Hocker is te gebruiken als extra zitplek, maar ook als mooi design stuk naast de bank. Dit kleine onopvallende bijzettafeltje van Vitra kan overal van dienst zijn.


Het dunne tafelblad en de volumineuze, sokkelachtige voet creëren een aantrekkelijk contrasterend geheel. Het Metal Side tafeltje is bescheiden maar kan toch een onmisbaar element in het interieur vormen. Ik heb de Vitra kruk nu geplaatst bij de salontafel die we al hadden maar we kunnen hem dus ook makkelijk als krukje erbij trekken als we bezoek hebben of onze benen omhoog willen leggen #128521; Ik ben fan van onze nieuwste aanwinst.


De Vitra LTR bijzettafel wit, heeft een multiplex tafelblad met een bovenlaag van harde kunstsof in de kleur wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts