woensdag 26 september 2018

Componenten lak

Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel.

Vóór 23:bestel morgen in huis! Sikkens componenten verf is vaak extra slijtvast en bestand tegen de meest agressieve producten, tevens worden componenten veelal gebruikt bij ondergronden die zwaar belast worden. In ons assortiment hebben wij van diverse leveranciers epoxy en polyurethaan componenten coatings. Bij componenten lak is het zuurstof die zorgt voor de droging.


De verwerking van de componenten lakken zijn wellicht iets gemakkelijker, echter hebben deze vaak een minder hoge bescherming. Er wordt dan ook steeds meer onderzocht in de ontwikkeling van componenten lak. Waarom componenten lak ? A) In twee- componenten verf zitten agressieve oplosmiddelen.

Deze kunnen een één- component verf oplossen, oftewel werken als een soort afbijt. B) Een twee- componenten verf wordt harder dan één- component. Bij een hoge puntbelasting kan dit problemen geven, de twee- componenten verf kan gaan knappen. Tegenover componenten coating staat de component coating (ook wel “gewone” verf genoemd).


Dit is een verzamelnaam voor verven die zijn gebaseerd op bindmiddelen zoals bitumen, alkyd en oliën die reageren op zuurstof om te drogen en uit te harden, of door uitdampen van verdunning. Wilt u toch graag uw 2K lak afspuiten met een 2K blanke lak ? Dan adviseren wij u de basislak te spuiten in een 1K kwaliteit zodat u deze af kunt spuiten met een componenten blanke lak. Metallic lak in componenten ? Heeft u een metallic lak of wilt een metallic kleur kopen in componenten ? Spraymax levert spuitbussen op niveau zoals de professionals ook verf, autolak en spuitbussenlak gebruiken. Door gebruik te maken van een lage druk en componenten techniek is het eindresultaat en de kwaliteit zo goed als hetzelfde als bij de professionals, alleen nu met veel lagere kosten. DD lak is een zeer krasvaste 2- componenten polyurethaan lak.


Oorspronkelijk ontwikkeld voor boten maar ook zeer toepasbaar voor bijvoorbeeld het aflakken van polyester, epoxy of metalen ondergronden. Tevens vindt u hier ook alle nodige accessoires en primers voor optimaal resultaat. SKYLT is 2- componenten polyurethaan lak en is door zijn vastestofgehalte extreem duurzaam en slijtvast.


Perfect dus voor zeer intensief belaste vloeren.

Bootlak of antifouling nodig? Koop nu tegen de voordeligste prijs bij Bootverfshop. In deze video vertel ik je het verschil tussen een componenten lak en een componenten lak en wat de voordelen zijn.


Ontzettend praktisch en onderhoudsarm, want het hout hoeft niet te verzadigen. Naast glimmende lak vindt u bij ons ook matte lak en extreem matte lak. De matte varianten zorgen voor een natuurlijke uitstraling van uw parketvloer.


Voor de hardheid en eindsterkte kiest u uit één of twee componenten lak. Bestel uw Componenten Epoxy of PU Coating direct online. Op werkdagen voor 21:uur besteld = volgende dag in huis! Een component jachtlak reageert op zuurstof om uit te harden en te drogen. Het is gebaseerd op bindmiddelen zoals bitumen, oliën en alkyd.


Deze soort lak geeft over het algemeen minder bescherming dan een component lak. Metaal en kunststof afwerken met twee componenten DD lak Om een ondergrond fraai af te werken met DD lak kunt u dit buiten doen vanaf een temperatuur vanaf minimaal graden. U dient component A goed te schudden en over te gieten in een lakemmer. Voeg roerend component B toe en meng de componenten goed door elkaar heen.


Laat het mengsel minuten rusten en roer de Rigostep Skylt dan nogmaals goed door. Wanneer beide componenten met elkaar vermengd zijn, heeft u ongeveer tot uur de tijd om het toe te passen. Hoe goed een parketlak of een kurklak ook beschermt, als de afwerking er plasticachtig uitziet, schiet het product zijn doel voorbij. Daarvoor hoef je met RigoStep geen angst te hebben, want RigoStep PU lak is niet alleen wat betreft duurzaamhei maar ook qua aspect een klasse apart.


Maak kennis met onze producten voor vezelversterkte kunststoffen en ons assortiment van twee componenten coatings en lakken voor nieuwbouw, reparatie en onderhoud! Wie op zoek is naar een betrouwbare leverancier van coatings en materialen voor bescherming en verfraaiing vindt in De IJssel Coatings de partner bij uitstek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts