woensdag 26 september 2018

Intervos glasvezelbehang

Meerdere aanbieders online. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Onderscheidend door een ruim en divers assortiment, leverbaar voor praktisch elke toepassing.


Onze “just in time” levering is een belangrijke kracht van ons bedrijf en stelt ons in staat de markt optimaal te bedienen. Naast onze bekende Plak-Plak glasweefsellijmen importeert Intervos topkwaliteit muurverven van de Flügger group uit.

Denkt u dan eens aan het toepassen van glasweefselbehang. Dit is een behangsoort die behoort tot de groep van de glasvezelbehangen. Glasvezelbehang van Intervos Wellicht bent u uitgekeken op de wanden in uw huis of de kleur ervan. De naam zegt het eigenlijk al, het gaat hier om een behangsoort waarin glasvezels zijn verwerkt. Neem dan contact met ons op.


Bel, mail of gebruik het reserveringsformulier. Bekijk onze prijslijsten van alle collectieboeken. Verkoop aan particulieren uitsluitend via de vakhandel. Wilt u een bestelling plaatsen?

Voorgeschilderd glasweefselbehang van Intervos is zoals de naam het al zegt al volledig voor gewit, dit wordt ook wel gepigmenteerd genoemd. Hierdoor hoeft u in veel gevallen slechts één laag muurverf te schilderen voor een mooi en strak uiterlijk. Als u behangers zoekt voor glasvezelbehang , renovlies behang, glasvliesbehang, glasweefselbehang of akoestisch behang. Het glasweefselbehang is van hoogwaardige kwaliteit, scheuroverbruggen sterk en decoratief. Intervos glasvezelbehang kan worden geplakt op wanden en plafonds om deze van een mooi design te voorzien of om scheuren te overbruggen.


Topkwaliteit glasvezelbehang van Scandia voor de laagste prijs,. Deze collectie bevat vele verschillende dessins wandbekleding in glasweefsel en non-woven. Het is veelzijdig toepasbaar als ondergrond voor bijna elk type latex. Hoogwaardig glasvezelbehang van Intervos , overschilderbaar of gecoat glasvezelbehang en glasweefselbehang voor een strakke wandafwerking.


Zware kwaliteit voor de echte vakman en klusser. Bestel ook gewoon uw glasvezelbehang per meter i. Uw muur behangen met glasvezelbehang. Als u uw muur op professionele manier wil behangen, met een sterk materiaal dat naadloos aansluit, overweeg dan eens glasvezelbehang. Glasvezel behang is de verzamelnaam voor glasweefsel, glasvlies en renovlies.


Met de hoogwaardige kwaliteit van Intervos is het glasvliesbehang ook stootvast en brandveiliger. Zijn er ook scheurtjes dan neem je best papier van 1gram. Zijn je muren behangen met glasvezelbehang dan kan je ook speciaal renovliesbehang kopen dat je rechtstreeks op het glasvezelbehang kan plakken.


Het resultaat is een perfect egale muur. Rol á meter Prijs per meter.

Renovlies gladde structuur. PP zijn de Pre- painted of te wel voorgeschilderde. Op basis van het gewicht van het glasvlies kunnen beschadigingen in de ondergronden geneutraliseerd en beperkt worden.


Door de stevigheid is glasvezelbehang ook wat lastiger te verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts