vrijdag 7 september 2018

Huisnummerbord met verlichting

Dé specialist op het gebied van deurbeslag. Bekijk ons ruime assortiment hier! Kwaliteit voor de beste prijs! Op zoek naar een huisnummer bordje. Bestel hier online, nu zonder verzendkosten.

Bij ons koop je niet bij de tussenpersoon maar direct bij de fabrikant, incl. Ruim online Assortiment met unieke Lampen, Vandaag Besteld = Morgen in Huis! Groot aanbod tuinartikelen online! Letan Round - een LED huisnummer-, wand- of plafondlamp Heldere verlichting met warmwit licht geeft LED wandlamp Letan Round zeer gelijkmatig en vooral verblindingsvrij af via de witte kunststof diffuser. Bovendien zijn er met betrekking tot huisnummers in veel steden en gemeenten bepaalde voorschriften waaraan moet worden voldaan.


Met deze Solar Led Huisnummerbord met Licht is je huisnummer tuinverlichting altijd goed zichtbaar, zeer handig voor als het donker is. Het licht springt automatisch aan zodra het donker wordt en zodra het licht wordt gaat deze weer uit en wordt er met de solar opnieuw opgeladen.

Met een huisnummerbord , uithangbor of vlak naambord van Geveldecoratie bent u verzekerd dat uw woning of zaak bijzonder goed voor de dag komt. Het nummerbord werkt als een visitekaartje voor postbodes, krantenlopers, nieuwe vrienden en iedereen die naar u op zoek was. Een woning met een prachtig huisnummerbord , is lastig te vergeten. Design huisnummer met LED verlichting ! Compleet met alle cijfers en letters! Ingebouwde verlichting werkt op zonne-energie!


Visite vindt jouw huis probleemloos met dit solar LED huisnummer. Zelfs in het donker is het huisnummer goed zichtbaar dankzij de ingebouwde LED verlichting. Verder draagt het bij aan een mooie sfeer rondom u huis.


Deze mooie en gebruiksvriendelijke Solar led huisnummerbord met licht is een prachtige aanvulling op u huis. Niet alleen het mooie design maar ook de functionaliteit van. De Naamborden Site is al vele jaren het adres met de grootste en goedkoopste collectie naamborden.


Ideaal om naambordjes naar zelf te onwerpen en geheel naar wens te maken. Op onze website kunt u voordelig naamplaten, huisnummers en uithangborden online bedrukken en bestellen. Hiermee kies je voor een nostalgisch gevoel dat ook stijlvol is.

Daardoor zijn ze sterk en gaan ze lang mee. Een huisnummerbord van GAMMA Wil je niet te veel betalen en toch een mooi huisnummerbord ? Verlichting voor 22u bestel morgen in huis. Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken.


Duizenden lampen op voorraad. Deze nummers zijn bijvoorbeeld toe te passen als huisnummerbord naast uw voordeur, bij garageboxen of kluisjes. Lees meer over Huisnummers Basic.


In alle kleuren en maten, al vanaf 7. Het huisnummerbord dat past bij uw voordeur. Gratis verzending huisnummer bordjes. Met keuze uit meer 7huisnummerborden is de kans groot dat u bij ons kunt slagen. Mocht u het gewenste naambord niet kunnen vinden kunt u ons gerust een e-mail sturen of een offerte opvragen.


In de webshop bieden wij de meest voorkomende borden. Dit kan bij bijna alle materialen maar stuur ons even een mail met je wensen. Je kan bij ons losse huisnummers kopen of een huisnummerbordje. Op het huisnummerbord kunnen wij dan tevens ook je naam vermelden.


Info over huisnummerbord met naam. Resultaten van zoekmachines! Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. In verband met de komst van onze kinderen wilden we graag hun namen erbij laten zetten.


Hierover via de mail contact gehad en onze wensen aangegeven. Er werd goed meegedacht en aanbevolen een nieuw naambord te laten bedrukken omdat er al een achtergrondafbeelding op ons huidige naambord stond en dit met het laten bedrukken van de namen van onze kinderen geen mooi effect zou geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts