donderdag 20 september 2018

Bohemian behang

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Vertaald naar behang en door hun patina en shabby chic-effect brengen ze een onvergelijkbare charme.


Voor een achtergrond met onweerstaanbare kleuren vermengt zich de tanende glans van bouwvallige gebouwen in de oude stad met de nostalgische charme van de talloze oldtimers, die aan de rand van de straat staan.

De lijm wordt direct op de muur gesmeerd en de stroken worden rand tegen rand aangebracht. De breedte van de stroken is cm. Boho Chic een bonte kleurrijke mix van verschillende kleuren en prints.


Perfect voor het creëren van een bohemian stijl in je eigen huis. De materialen die hier bij passen zijn hout, stoffen uit India, Marokko en Afrika, borduursels en aardewerk. De inrichting is onderscheidend en een smeltkroes van etnische meubels en accessoires uit de hele wereld.


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

In plaats van het behang in te. Bestel direct online of kom langs in de. Een bohemian interieur is een ware mix van stijlen die komen uit verschillende werelddelen vergezelt door bonte kleuren als roo roze, geel en oranje. Trendy en Hip behang online kopen? Vrolijk, kleurrijk en creatief.


Het interieur is functioneel, flexibel, relaxed en gezellig! Bohemian wordt vooral bestempelt als een hippie stijl. Steden, dieren, bloemen en meer. Deze pin is ontdekt door louise Schultz. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Geweldige behangwand BOHEMIAN BIRDS van Scandinavian Surface. Verkrijgbaar in twee kleurenstellingen. Dit behang wordt uitsluitend op maat gemaakt aan de hand voor de gewenste afmetingen.


Hiervoor kunt u een mail sturen waarna wij een vrijblijvende prijsberekening en visual (voorbeeld op deze afm.) maken. Barbara Home behang bohemian brown - Barbara Home behang bohemian brown Prachtig behang uit de Barbara Home collectie in een bohemian dessin. Online behang kopen doe je bij dé behangspecialist van Nederland en Belgie. Met behang creëer je snel je eigen thuis.


Behangexpert verkoopt alle soorten. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.

Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. Zeer groot assortiment aan modern bloemen trendy steen 3D lederlook hout retro klassiek barok versace en. De grootste behangwinkel van Nederland Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Op zoek naar Groen bohemian style behang ? Welkom in de bohemian keuken… We beginnen in de keuken.


Rebecca besloot om het nog iets aan te dikken door er een gek behang bij te voegen tegen de keuken muren. De keuken staat vol met vintage keuken accessoires, glazen, borden, schaaltjes en noem maar op! Multifunctioneel wonen in glamoureuze sferen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts