donderdag 6 september 2018

Vintage kasten amsterdam

Vintage kasten amsterdam

Vintage Kasten online bestellen. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.


De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak.


Voeg Karakter Toe In Huis Met Onze Stijlvolle Opbergkasten. Design, Direct Van De Makers. Shop Opbergmeubelen Op Made. Stoere Eettafels Met Een Robuuste Uitstraling.


Vintage kasten amsterdam

Breng De Natuur In Huis Met Teakea. Kijk in onze webshop of kom langs in Amsterdam. Mooi vintage kast , enkele beschadigingen (zie foto). Mooi houtsnijwerk en originele ruitjes. Originele industriële en vintage meubels en woonaccessoires in Amsterdam.


Alles wat je niet nodig hebt, maar wel wilt hebben! Re-Love vintage furniture, unieke en betaalbare kasten en woonaccessoires, unieke tafels, tempeldeuren. Retro Studio bestaat al jaar. Alle kasten , tafels, bureaus en wandsystemen zijn origineel. Bekijk de collectie online of in onze winkel.


Ontdek ons unieke assortiment kasten. Maak van jouw huis jouw thuis. Vandaag bestel morgen in huis! Heeft vorig jaar een nieuwe laklaag gehad aan de bovenkant. Moet weg vanwege verhuizing.


Uiterlijk maandag ophalen op het Zeeburgerpad te Amsterdam. Gratis af te halen in Amsterdam. Huis en Inrichting, Kasten en Berging.


Vintage kasten amsterdam

Op deze pagina vindt je ons hele assortiment vintage kasten. De stijlen van de kasten variëren van vintage , retro tot rotan. Alle vintage kasten zijn uniek, betaalbaar en dragen bij aan een stijlvol interieur.


Wekelijks worden er nieuwe tweedehands kasten aan de webshop toegevoegd. Van kleine nachtkastjes tot volledige wandsystemen. Een eigen verkoopplek in Amsterdam ? Antiekcentrum Amsterdam zit op een unieke locatie in het centrum van Amsterdam.


Elandsgracht 10 Amsterdam. Maatwerkkasten met een oude look ! Naast deze online shop hebben we ook een stenen winkel aan de Prinsengracht te Amsterdam , vlakbij de 9-straatjes in het hart van de Jordaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts