woensdag 12 september 2018

Asfalt kleuren

Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Het is ook mogelijk om asfalt te leveren in de kleuren blauw, groen, geel, wit en terra cotta.

Asfalt , vraag verscheidene mensen, hoe men zich een asfaltverharding zou stellen, en de kans is klein dat ze komen met zandkleurige opritten, groene speelpleintjes, rode parkeerplaatsen en blauwe terreinverhardingen. Toch is het met hedendaagse technieken goed mogelijk, om hoogwaardig asfalt , in vele kleuren te leveren. Dit komt omdat het bindmiddel bitumen, dat bijna zwart is, na enige tijd slijt en de kleur van de steen zichtbaar wordt. Gekleurd asfalt De meest bekende kleur van asfalt is zwart. Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk.


Asfalt ‘En toen hij hoorde waar zijn bruin van gemaakt was, gaf hij alle tubes met deze kleur een fatsoenlijke begrafenis’ Asfalt , ook wel bitumen genoem is een typisch voorbeeld van een kleur waarvan de historische naam is blijven bestaan, maar die gelukkig allang niet meer van echt asfalt wordt gemaakt. Hierbij wordt het beste resultaat verkregen als ook de kleur van de steenslag is aangepast aan de gewenste kleur van de verharding. Asfalt kleuren biedt als alternatief voor klinkers een nieuwe optie en geeft een fris élan aan de esthetische mogelijkheden bij asfaltering.

Denk maar aan speciale parkeervakken, specifieke wandelzones, sportaccomodatie (vb tennisvelden) ,aantrekkelijke paden en pleinstroken bij een tuinpark, …. Asfalt past zeer goed bij strakke moderne woningen. Bovendien is het voor kinderen bijzonder aangenaam om op asfalt te spelen, ze kunnen er veilig op fietsen of skeeleren omdat het een vlakke grond is. Dit is niet het geval bij kasseien die steeds wat hobbels vertonen.


Een oprit uit asfalt is de stevigste bestrating van bovengenoemde alternatieven. Rusch Asfalt BV is een moderne aannemer in het asfalt. Met gemotiveerde en flexibele medewerkers leveren we graag net datgene extra om een kwalitatief zo hoog mogelijk resultaat te realiseren. En komt u bij ons als zakelijke of particuliere klant? U kunt bij ons terecht, want elke klant telt bij ons.


Open asfaltbeton (OAB) wordt vaak als tussenlaag gebruikt. Lage temperatuur asfalt wordt op lagere temperatuur verwerkt, hetgeen minder energie kost. Ook kan asfalt tegenwoordig in verschillende kleuren worden verwerkt, zoals rood voor fietspaden, groen voor sportvelden en geel voor pleinen en parken. Welkom bij Asfalt Productie Kootstertille (APK) De APK ligt strategisch tussen Leeuwarden en Groningen.


Wij voorzien onze klanten van meer dan hoogwaardige asfaltmengsels. Naast rood asfalt voor fietspaden biedt de APK ook diverse andere kleuren asfalt aan. Geef kleur aan een busbaan met een betonnen ondergrond.

Een gekleurde toplaag van Thermoflex is bijzonder geschikt voor asfalt als ondergron maar Possehl heeft ook toplagen voor op een betonnen verharding. Op betonnen wegen waar het betonoppervlak te glad is geworden, heeft Possehl naar volle tevredenheid een epoxyslijtlaag in kleur aangebracht. Het is risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen.


Om zeker te zijn van de juiste kleur , raden we u aan gebruik te maken van een fysieke RAL-kleurenwaaier. Op deze website kunt u voordelig een RAL-kleurenwaaier bestellen, al vanaf €195. Daarnaast brengen we RheoFalt additieven voor de wegenbouw op de markt. De gele kleur van het asfalt wordt gemaakt door een kleurstof toe te voegen aan het asfalt ”, volgens Rob Nieuwschepen van stadsontwikkeling gemeente Rotterdam. Toch zijn de klinkers niet helemaal verdwenen!


Tussen het asfalt en de zogenoemde afsluitband aan de rand van het wegdek, ligt nog een strookje gele klinkers. Maar ook de kleinere erven en oprijlanen, waarmee wij ooit begonnen zijn, slaan wij niet over. Persoonlijk contact en goed overleg met de klant staan bij ons hoog in het vaandel.


Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts