vrijdag 14 september 2018

Elho balkonbak

Elho balkonbakken zijn bij Tuindirect te vinden tegen de scherpste prijzen. Bestel vertrouwd en voordelig online! Zoek naar cortenstaal plantenbak op de nieuwe KensaQ. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 5producten vanaf € 80.


Elho balkonbak

Elho green basics balkonbak all-in-zwart 6x 2x 1cm. Van je interieur, keuken, terras, balkon tot de hal, badkamer en tuin. Omring jezelf met elho bloempotten en plantenbakken. Voor elke plek in en rondom je huis hebben wij een passende bloempot.


Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie en maak van jouw huis een groen thuis. In de elho barcelona serie bieden we daarom bij elke plantenbak een bijpassende schotel, natuurlijk steeds in dezelfde kleur. Een schotel is het beste watergeefsysteem voor planten: het overtollige water in de balkonbak wordt erin opgevangen en dat zuigt je plant zelf weer op zodra dit nodig is.


Elho balkonbak

De Barcelona is een mooie balkonbak met een tijdloos design dat bij ieder balkon past. Hang deze Barcelona eenvoudig met losse haken op aan balkon of muur met de muurhaak of balkonhaak van elho. Elho Bepaal je eigen stijl met veelzijdige loft urban collectie.


De matte, stoere afwerking in combinatie met trendy, felle en zachte kleuren vormen een krachtig geheel. Dankzij het ingebouwde waterreservoir blijven je planten mooi, zonder dat je ze keer op keer water moet geven. Elho Plantenbakken koop je eenvoudig online bij bol.


De Green basics lijn van Elho is geheel gemaakt van gerecycled kunststof. Deze groene balkonbak heeft een diepte van 79cm en een inhoud van 12L. De Green Basics balkonbak heeft een handige afwatering in de bodem van de bak voor een goede plantenverzorging. Hang deze balkonbak eenvoudig met losse haken op aan balkon of muur met de muurhaak of balkonhaak van elho.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Deze complete balkonbak heeft een handige afwatering in de bodem van de bak. Dit zorgt voor een gezond plantklimaat dankzij de overlooppijpjes en bijbehorende schotel. Met de haken uit de elho collectie is er altijd een passend ophangsysteem.


Stel, je hebt mooie planten gekocht voor binnen, maar je weet niet meer waar je alle potten kwijt moet. Bent u ook zo’n fan van de Elho Barcelona balkonbakken? Balkonbakken kopen bij HORNBACH. Vul de balkonbak eerst met een goede bodem, zo kun je een hoge balkonbak het beste eerst opvullen met hydrokorrels, aangevuld met potgrond.


Elho Barcelona standaard balkonbakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren naar uw stijl. Wissel verschillende hoogtes en verschillende soorten planten en bloemen met elkaar af of kies voor een rustig geheel en vul de balkonbak met gelijke groene groeiers. Daardoor worden de planten nooit te nat en de bak niet te zwaar en heeft u dus langer plezier van uw planten. Door zijn grote formaat kun je nog meer verschillende planten combineren voor aan je railing.


Elho balkonbak

Daardoor heb je meer ruimte over op je balkon voor andere spullen. Alle Elho producten worden gemaakt van duurzaam gerecycled kunststof wat niet alleen ervoor zorgt dat de producten lichtgewicht zijn, maar ook dat de natuur er erg blij van wordt. Dus voor een mooi groen balkon is de Elho Green Basics balkonbak een goede keuze. Morgen in Huis Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Heb je weinig ruimte voor bloemen en planten op je balkon, dan biedt een balkonbak uitkomst.


Je kunt balkonbakken ook ophangen aan bijvoorbeeld een schutting of balustrade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts