vrijdag 28 september 2018

Beton tuinbank

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Tuinbanken - nú vanaf € 699. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Ruime aanbod verschillende modellen!


Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling. Een betonnen tuinbank heeft namelijk vele voordelen ten opzichte van een gewone bank. Bovendien hebben ze een stoere uitstraling die in iedere omgeving past.


Niet alleen voor buitengebruik maar ook binnen komt een betonnen tuinbank volledig tot z’n recht. Kijk snel op onze webshop voor de mooiste aanbiedingen. Het comfort van een beton tuinbank. In de praktijk valt dat echter reuze mee. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je er altijd voor kan kiezen om bijvoorbeeld een extra comfortabel kussen op je beton tuinbank te plaatsen.


Beton tuinbank

Onze betonnen tuinbanken zijn leverbaar in de kleuren grijs beton en sommige ook in antraciet beton. Door het zware gewicht zijn onze tuinbanken ook ideaal voor gemeentes, vakantieparken, sportparken, scholen e. Een stevige en mooie betonnen tuinbank in de kleur antraciet! Geef je tuin een stoere uitstraling met dit unieke meubel. Het gewicht bedraagt 1kg. Coating Om de mooie, donkere antraciete kleur te behouden kun je de tafel laten coaten.


Beton en houtspullen elst is de leverancier met een zeer groot assortiment tuinbanken beton en. Wilt u meer info over een bepaalde foto, geef dan a. Onze betonnen en natuurstenen tuinbanken zijn van hoge kwaliteit beton en steen, hebben een strak en modern ontwerp, zijn door en door gekleur hebben een glad oppervlak en zijn te verkrijgen in verschillende lengtes en diverse kleuren grijs en antraciet. Let op: Tijdelijk alleen beschikbaar met ruw in plaats van glad beton.


Beton tuinbank

Betonnen parkbanken met een strak ontwerp. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Kies uit 5producten vanaf € 299. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment tuinbanken. Meer geluksmomentjes buiten! En die cocktails drinkt u natuurlijk terwijl u samen zit op uw betonnen tuinbanken.


De tuinbank kan overal worden gebruikt waar een slijtvaste, weerbestendige en comfortabele zitplaats nodig is. De bank kan in parken, speeltuinen, bij scholen, enz. Wij gebruiken voor deze tuinbanken duurzaamheidsklasse hardhout.


De tuinbank wordt geleverd in losse delen, dus de hardhouten palen en betonnen voeten worden op een pallet aangeleverd en is makkelijk in elkaar te zetten. Plaatsen is mogelijk, zie keuze menu. Kleur: Antraciet, ( ook in grijs beton leverbaar, zie afbeelding voor kleur voorbeeld van de betonnen voeten) ) De prijs is een set prijs van betonnen tuinbank voeten.


Levertijd bedraagt tot weken. Deze betonnen meubelen zijn geschikt voor gebruik buitens- en binnenshuis. Bij ons bent u ook op het juiste adres voor tuinbanken , betonnen tafels of complete tuinsets. De tuinbank uit dit voorbeeld is er eentje die je binnen een handomdraai zelf hebt gemaakt. Je hoeft slechts wat open betonnen stenen op elkaar te stapelen en er een aantal houten balken doorheen te steken.


Leg er leuke kussens op voor wat zitcomfort en je hebt je eigen bankje gemaakt! Aanbieding voor laatste stuks uit voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts