woensdag 19 september 2018

Bijzondere muurbekleding

De mogelijkheden om je muur die prachtige unieke touch te geven zijn eindeloos. Kijk mee en laat je inspireren door deze voorbeelden! Zo krijg je een bijzondere look in de kamer met een gedeeltelijke muurbekleding van hout.


Ze brengen karakter, textuur en warmte in je interieur met een vleugje exotisme. D wandpanelen zijn gefabriceerd in milieuvriendelijk bamboe.

Arte ontwikkelde daarom Oculaire: handgemaakte muurbekleding van sisalvezels. De collectie bestaat uit hedendaagse en speelse dessins, die op een subtiele manier voor een tropische vibe zorgen. Met Oculaire haal je een heel bijzondere muurbekleding in huis.


Vertigo schittert en glinstert in je interieur. De nieuwe textiel muurbekleding van Arte bedekt je muren met een aaibare, glanzende stof. De golvende bewegingen, eigen aan het zogenaamde moiré-effect, doen denken aan zachte reflecties in het water. Het bijzondere aan deze muurbekleding is dat ze met de hand gemaakt is.


Uit deze sisal wordt nu heel voorzichtig en heel nauwkeurig een motief gesneden.

Voor een warme natuurlijke uitstraling zijn er wanden gemaakt van houtstrips van teakhout en sloophout in alle kleuren en stijlen. Volgens de stylisten die zich op internet al hebben laten verleiden tot een bijzondere bekleding van de wan is het vooral een kwestie van durven. Gemakkelijk zal het afscheid van een strakke wit gestuukte wand niet zijn. Toch zal het de komende jaren vaker gebeuren.


Bijzondere en nieuwe technieken brengen bijzondere muurbekleding voort. Om deze behangen goed op waarde te kunnen beoordelen kunt u er een staal van opvragen of ze komen bekijken in de inspiratieshowroom. Verf of behang zorgt voor een warmere en persoonlijke uitstraling.


Je kan er bijzondere accenten mee leggen en kiezen voor opvallende patronen of knallende kleuren. Ben je de gewaagde combinaties na een tijdje beu dan kan je dit type wandbekleding ook snel en goedkoop vernieuwen. De nieuwe interieurtrend waarbij laminaat, bedoeld voor op de vloer, tegen de muur is aangelegd. De basis is een onregelmatig geweven sisal weefsel in één kleur.


In onze stijlboeken kunt u bladeren door de ruime keuze aan luxe behang. Wordt het een bont patroon? Of een neutrale kleur met een vleugje goud? Of kies voor leer, kurk, fineerhout en linnen: alles is mogelijk. En wij kunnen het voor u ophangen.


De sisal wordt namelijk met de hand geweven.

Doordat de muurbekleding ook nog eens op basis van een natuurlijk materiaal als sisal werd gemaakt, krijg je een heel puur eindproduct. Sisal is een heel stevige vezel, afkomstig van de agaveplant. Met de uitstekende afmeting van het wandpaneel is het mogelijk om een deel van een bepaalde muur te bekleden of natuurlijk de gehele muur waardoor een speciaal drie dimensionaal effect ontstaat als wandbekleding.


De Woonerije heeft een divers assortiment van schitterende én bijzondere wandbekleding. Massief houten wandbekleding van Panelwood De massief houten wandbekleding van Panelwood geeft wanden een speciale, moderne 3D look. Barnwood is schitterend oud hout afkomstig van stallen in bergachtig gebied.


Makkelijk en mooi te verwerken als wandhout, deur of meubels! Deze muurbekleding is ook wel bekend onder de namen wallcladding, pebbles en woodstrips. De panelen zijn geschikt voor woonkamer, keuken, en badkamer (niet in natte cel). Wandpanelen een nieuwe trend in uw interieur.


KIES voor een wandpaneel bekleding van uw muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts